Μαρτίνεθ: «Δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος ο Άρης»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη, το οποίο περιμένει να είναι αρκετά απαιτητικό, χαρακτηρίζοντας τον αντίπαλό των Πειραιωτών δυσκολοκατάβλητο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σερί του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Καταρχήν, ότι έχουμε πετύχει έως τώρα οφείλεται στο γεγονός πως έχουμε αντιμετωπίσει όλα τα παιχνίδια με τη μέγιστη συγκέντρωση. Προφανώς θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και τα προετοιμάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως πάντα εξαρτάται και από τον αντίπαλο, στη λογική πως όλες οι ομάδες έρχονται στο γήπεδο μας πολύ καλά προετοιμασμένες για να παίξουν απέναντι μας με σκοπό να παρουσιάσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Το ίδιο κάνουμε και εμείς. Βάζουμε τα δυνατά μας σε κάθε παιχνίδι για να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Ανεξαρτήτως του ποιος αγωνίζεται θέλουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Με μεγαλύτερο όπλο μας την στήριξη του κόσμου. Πραγματικά είναι καταπληκτικό το πόσο πολύ μας στηρίζουν και το είδαμε χαρακτηριστικά και στο τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά όπου μας βοήθησαν τόσο πολύ ώστε καταφέραμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε μια πολύ όμορφη νίκη».

Για το ματς με τον Άρη: «Όλα τα παιχνίδια και ειδικά αυτό κόντρα στον Άρη είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα που, εσείς το ξέρετε καλύτερα από μένα, πέρσι μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες και πρόκειται για μια ομάδα που είναι πάρα πολύ δύσκολο να την κερδίσεις. Επομένως, απέναντι τους θα πρέπει να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι από όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε. Εκείνοι έρχονται με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, όμως και εμείς έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε πάρα πολύ στον εαυτό μας. Όπως έχουμε πει πολλές φορές χτίζουμε μια γέφυρα και όσο περνάει ο καιρός αυτή η γέφυρα γίνεται όλο και πιο δυνατή, όλο και πιο σταθερή. Αν παίζαμε μόνοι μας, αν υπήρχε μόνο ο παράγοντας Ολυμπιακός τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ εύκολα. Υπάρχουν όμως και οι αντίπαλοι που όσο εμείς χτίζουμε την γέφυρα μας αυτοί προσπαθούν να την γκρεμίσουν για να χρησιμοποιήσω την ίδια παρομοίωση. Όσο περνάνε τα παιχνίδια είμαστε όλο και πιο δυνατοί, όλο και πιο σταθεροί και γίνεται πιο δύσκολο για τους αντιπάλους να μας βλάψουν. Απέναντι στον Άρη χρειαζόμαστε τη μέγιστη συγκέντρωση για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο».

Για τον Έσε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει: «Σε ότι αφορά τον Έσε δεν είμαι γιατρός για να μπορώ να κάνω πρόγνωση, όμως νομίζω πως δεν είναι πια ιατρικό το θέμα αλλά η αίσθηση που έχει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και το πότε θα είναι σε κατάσταση για να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Έχει μια σπασμένη μύτη και το θέμα είναι το πόσο σίγουρος νιώθει για τις επαφές, για τις μονομαχίες και συνολικά για την παρουσία του στο γήπεδο. Επομένως αυτό εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη.

Έχουμε μια εκπληκτική συμπεριφορά από όλους τους παίκτες μας. Όλοι θέλουν να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι δηλώνουν έτοιμοι να παίξουν, αλλά είναι άλλο πράγμα ποιος θέλει να παίξει και άλλο ποιος μπορεί να το κάνει στο 100% και να είναι στο άριστο επίπεδο που εμείς θέλουμε. Επομένως υπάρχουν παίκτες που δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τον αγώνα. Δεν ξέρουμε καν αν θα είναι στην αποστολή γιατί έχουν συσσωρευμένη κούραση, έχουν κάποιες ενοχλήσεις, κάποιους πόνους και εγώ έχω ένα πολύ δύσκολο έργο να διαλέξω ποιοι θα παίξουν γιατί θέλουμε όλοι όσοι ξεκινήσουν να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο».

To Top