ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνες: Έτοιμος για να παίξει στο αρχικό σχήμα με Ολυμπιακό…

Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία ο αντίπαλος και το επίπεδο δυναμικότητάς του, όσο το πως αντέδρασαν ορισμένοι παίκτες, παίζοντας για πρώτη φορά επίσημο ματς ή παίρνοντας μία από τις λίγες φετινές τους ευκαιρίες μέχρι στιγμής.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ενδεχομένως, αν ήταν ένας αντίπαλος μεγαλύτερης δυναμικής τα συμπεράσματα να ήταν και πιο χρήσιμα, ωστόσο, ο Πάκο Ερέρα διαπίστωσε -και προς τιμήν του το παραδέχθηκε- πως έχει στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές που κακώς μέχρι και χθες, δεν είχε χρησιμοποιήσει περισσότερες φορές.

Ο Νίκο Μαρτίνες έπαιξε χθες για τέταρτη φορά φέτος, καθώς είχαν προηγηθεί τα ματς με ΠΑΣ, Αστέρα και Πανιώνιο. Στο πρώτο δεν ήταν έτοιμος και το δήλωσε και ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα. Κόντρα στον Αστέρα, με την είσοδό του στο ματς, άλλαξε τις ισορροπίες, ενώ με τον Πανιώνιο δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα, στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Άπαντες περίμεναν πως θα είχε θέση στα πλάνα του Πάκο Ερέρα τόσο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όσο και σε αυτό με την ΑΕΚ. Αντιθέτως, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, κάτι που προκάλεσε αρνητική εντύπωση. Χθες, ο Αργεντινός έδειξε για μία ακόμα φορά την ποιότητά του και το κυριότερο;

Πως είναι απολύτως έτοιμος από πλευράς φυσική κατάστασης, καθώς έπαιξε δίχως να ρίξει καθόλου την απόδοσή του για 80 λεπτά.

Μάλιστα, φάνηκε στο παιχνίδι του, η μεγάλη διάθεση που είχε να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση. Το είχε ανάγκη και αν ήταν περισσότερο τυχερός, θα μπορούσε να πετύχει και ένα γκολ.

Ο Αργεντινός είναι έτοιμος για το αρχικό σχήμα κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως η τελικη απόφαση ανήκει στον Πάκο Ερέρα, που χθες κατάλαβε πόσο λάθος έκανε μαζί του…

To Top