ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνες: “Δύσκολη κατάσταση, να τη διαχειριστούμε έξυπνα και να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα”

Ο Νίκο Μαρτίνες είναι από τους διαθέσιμους παίκτες για τον Μίχαελ Ένινγκ στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ και υπογράμμισε πως μόνο αν η ομάδα μείνει ενωμένη ως το τέλος θα καταφέρει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα όπως πρέπει.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε: “Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να τη διαχειριστούμε με έξυπνο τρόπο. Να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, όπως ήμασταν μέχρι τώρα. Μπορεί να είμαστε λιγότερα άτομα στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, όμως, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε καμία τρέλα από οποιονδήποτε, όπως με κάρτες ή κάποιον τραυματισμό. Με επαγγελματισμό και ενότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Μαρτίνες τόνισε ότι μπορεί οι φιλοξενούμενοι φαινομενικά να έχουν μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, όμως, και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν σκοπό, παρότι λιγότεροι, να παραδώσουν αμαχητί τα όπλα. Είπε επ’ αυτού: “Θα είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο!”.

Κι όσο για το τι κυνηγά ο Άρης τις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε των πλέι οφ, ο Μαρτίνες απάντησε ότι όλη τη σεζόν οι “κίτρινοι” κατάφεραν πράγματα, όπως για παράδειγμα την έξοδο στην Ευρώπη και να φτάσουν στο Κύπελλο μόλις μερικά δευτερόλεπτα μακριά από τη συμμετοχή στον τελικό. Όλα αυτά σχημάτισαν μια καλή εικόνα για την ομάδα, την οποία δεν θέλουν να χαλάσουν τώρα στο τέλος -κι ας έμειναν λίγοι στο ρόστερ.

To Top