ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαρτίνες: To συμβόλαιο και οι “μνηστήρες” από Ελλάδα

Σε αναμονή των εξελίξεων στην υπόθεση του Νίκολα Μαρτίνες βρίσκεται ο Άρης, καθώς ο παίκτης έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, για το διαζύγιο…

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και σε συνδυασμό με τα 300.000 ευρώ που προβλέπει η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό καθιστά αδύνατη την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας.

Κι αυτό, διότι στον Πειραιά, δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν κάπου δανεικό και να πληρώνουν για μία ακόμα σεζόν τα χρήματα αυτά, όπως και να του δώσουν την ελευθέρας του, με το εν λόγω ποσό ως αποζημίωση.

Eκεί “κολλάει” μέχρι στιγμής και καθυστερεί η υπόθεση. Ο Ολυμπιακός θέλει “αναίμακτα” οικονομικά να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ ο παίκτης θέλει χρήματα και για τον τελευταίο χρόνο.

Οι δύο πλευρές ,όμως, έχουν την διάθεση να βρουν την “χρυσή τομή”, προκειμένου να μείνουν εν τέλει ικανοποιημένοι και να χωρίσουν… βελούδινα οι δρόμοι τους.

Ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα, καθώς εκτός από τον Άρη έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο Πανιώνιος.

Οι “κιτρινόμαυροι”, ωστόσο, έχουν το προβάδισμα, καθώς στις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα.

 

 

To Top