ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαρτίνης: «Θέλω να κατακτήσω τίτλους, είμαι έτοιμος 100%»

Ο Απόστολος Μαρτίνης είναι παίκτης του Άρη έχοντας υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα. Ο 19χρονος αριστερός μπακ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, στους στόχους που έχει, στο πώς τον υποδέχτηκαν ο προπονητής και οι νέοι του συμπαίκτες αλλά και στο εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική.

Στην αρχή είπε: “Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα, είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και θα δώσω το 100%”.

Για τους στόχους του είπε: “Θέλω να κατακτήσω τίτλους, να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ”.

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον Αρη είπε: “Σίγουρα πάθος, επιθετικότητα και θέλω να επικοινωνήσω με την ομάδα, να είμαστε μια οικογένεια”.

Πρόσθεσε: “Ο Άρης έχει τεράστια ιστορία και έχει πολύ δυνατούς φιλάθλους που βοηθάνε πάρα πολύ”.

Για το πώς τον υποδέχτηκε η ομάδα και για τον Ακη Μάντζιο είπε: “Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός προπονητής, τον ήξερα και από πριν. Αυτό που ζητάει είναι να παίζει η ομάδα με πάθος, να προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να πάρουμε τη νίκη. Με καλωσόρισε πάρα πολύ θερμά όπως και όλη ομάδα, όλοι οι παίκτες και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ένιωσα πολύ καλά”.

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει είπε: “Εννοείται… Ο,τι πει ο προπονητής. Εγώ είμαι έτοιμος 100%”.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε: “Σίγουρα θα δώσουμε το 100%, θέλουμε πάντα τη νίκη μέσα από καλό ποδόσφαιρο”.

To Top