Μαρτίνς: “Ευχάριστη έκπληξη ο Καμαρά, τον υπολογίζω δεύτερο επιθετικό”

Τον πρώτο απολογισμό της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μίλησε για τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα του και εξήγησε την απόφασή του για τον Φορτούνη.

Για τους τρεις παίκτες που τον εξέπληξαν ευχάριστα στην προετοιμασία είπε: «Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι ένας παίκτης που του χρειάστηκαν μόλις δύο μέρες για να προετοιμαστεί στην ιδέα που θέλαμε. Είναι ευχάριστη έκπληξη. Όπως ήταν και ο Κανέ που τελείωσε τη χρονιά με πράγματα που μας άρεσαν. Ξεκίνησε όμως πολύ έντονα και στην προετοιμασία και μας άρεσε αυτή η ευχάριστη έκπληξη. Όπως επίσης και ο Κώστας Μανωλάς που είχε κάποια προβλήματα πέρυσι και φαίνεται να τα έχει ξεπεράσει. Μας έδωσε πολύ καλή εντύπωση στην προετοιμασία».

Για τις θέσεις που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Ζινκερνάγκελ και Καμαρά: «Ο Ζινκερνάγκελ έχει έρθει εδώ για “10άρι”, αλλά μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Τον Αμπουμπακάρ τον υπολογίζω για δεύτερο επιθετικό, αλλά μπορεί να παίξει και μόνος του στην κορυφή. Μπορεί και στα πλάγια, αλλά κυρίως πιστεύω θα τον χρησιμοποιώ στον άξονα».

Για τον λόγο που δεν είναι στα πλάνα του ο Φορτούνης: «Αυτό είναι μία απόφαση του προπονητή. Αποφασίσαμε ότι δεν τον υπολογίζουμε για τη νέα σεζόν. Αν θέλει να παίζει περισσότερα παιχνίδια, μάλλον δεν πρέπει να είναι στην ομάδα μας. Είναι δική μου απόφαση, του εξηγήσαμε ότι μάλλον θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε έναν παίκτη για να αντικατασταθεί».

To Top