Μαρτίνς: «Ξέραμε πως θα δυσκολεύανε τα πράγματα για εμάς, ο Άρης ήταν γεμάτος αυτοπεποίθηση»

Στις δυσκολίες που έβαλε ο Άρης στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως η ομάδα του πέρασε δύσκολα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” σημειώνοντας πως οι Θεσσαλονικείς ήταν γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν είναι από τα παιχνίδια που απολαμβάνει ο κόσμος και οι προπονητές: «Ήταν ένα έντονο παιχνίδια, ξέραμε πως θα είναι αρκετά ισορροπημένο και με πολλές μονομαχίες. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ. Έτσι είναι».

Αναφορικά με το αν είναι ο αγώνας με το υψηλότερο ρυθμό σε όλη τη κανονική διάρκεια: «Σήμερα πραγματικά ήταν έντονο παιχνίδι, με σκληρές μονομαχίες. Πάντα έτσι είναι οι αγώνες με τον Άρη. Ξέραμε σίγουρα πως θα δυσκολεύανε τα πράγματα για εμάς. Θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με αυτοπεποίθηση καθώς προέρχονταν από δύο θετικά αποτελέσματα και από την επιστροφή των έξι βαθμών».

Για το αήττητο του Ολυμπιακού που έσπασε: «Θα συνεχίσουμε προσπαθώντας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν τελείωσε τίποτα, να συνεχίσουμε με σοβαρότητα για να κερδίσουμε τους βαθμούς που πρέπει».

To Top