Μαρτίνς: «Πλούσιο σε ευκαιρίες παιχνίδι, ικανοποιημένους απ΄όλους»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μίλησε μόνο για την ισοπαλία με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και για το ντεμπούτο του 17χρονου Αλέξανδρου Καλογερόπουλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Άρη τόνισε: «Ήταν ένα πολύ πλούσιο σε ευκαιρίες παιχνίδια και ειδικά για εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Και στο δεύτερο μπορούσαμε στο τέλος να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Δεν με εκπλήσσει η καλή εικόνα των ποδοσφαιριστών μας, είμαι ξανά ικανοποιημένος απ’ όλους όσους έπαιξαν».

Για τον Καλογερόπουλο τόνισε: «Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, είναι παίκτης με πολλά προσόντα, έπαιξε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα. Κέρδισε την παρουσία του στην πρώτη ομάδα, γιατί δουλεύει πολύ. Είναι και αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, όχι μόνο του ταλέντου του».

Για το αν είναι ευλογία που είχε στον πάγκο ποδοσφαιριστές όπως τους Χασάν, Ελ Αραμπί και Φορτούνη είπε: «Παίζουμε ασταμάτητα παιχνίδια εδώ και δύο χρόνια. Έχουμε ματς Κυριακή και Τετάρτη. Είναι φυσιολογικό να βλέπουμε κάποιους ποδοσφαιριστές στον πάγκο».

To Top