ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαρτσέλο: “Ο Άρης μπορεί να κάνει έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο, τώρα προσαρμόζονται παίκτες και προπονητής” (audio)

Ο Μαρτσέλο Βεριντιάνο φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 και την εκπομπή “Αθλητικό Express” και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Άρη υποστηρίζοντας πως μπορεί να κάνει έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Βραζιλιάνος βετεράνος ποδοσφαιριστής στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες και ο προπονητής του Άρη άργησαν να προσαρμοστούν στην ελληνική πραγματικότητα, κάτι που κάνουν τώρα και είναι σαφώς στο χέρι τους μια καλή πορεία.

Ερωτηθείς να κάνει ένα γενικό σχόλιο για τον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος ο Μαρτσέλο απάντησε: “Πίστευα ότι ο Άρης θα ήταν πιο ανταγωνιστικός από πέρυσι. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο. Έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και να δούμε πως θα πάει. Έχασε πολλούς βαθμούς στην αρχή και πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να τους έχει χάσει. Άργησαν οι παίκτες λίγο να προσαρμοστούν”.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σταθεί σε έναν παίκτη βαρόμετρο που δεν βρίσκεται πλέον στην ομάδα, τον Σάσα. “Είναι μεγάλη απώλεια. Αυτούς τους παίκτες που έχει ο Άρης τώρα αρχίσουν και προσαρμόζονται. Ο Σάσα πήγε στη Βραζιλία. Η Φορταλέζα εκεί που ήταν τελευταία, τώρα έχει βγει στο Κύπελλο της Λατινικής Αμερικής. Παραλίγο να βγει στο Λιμπερταδόρες”, δήλωσε και πρόσθεσε:

“Ο χρόνος και η προσαρμογή θα κάνουν καλό στον Άρη αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να ανέβει ψηλά. Νομίζω ότι και στον προπονητή πήρε χρόνο για να καταλάβει που βρίσκεται. Τώρα σιγά σιγά ο προπονητής μπαίνει σε καλό δρόμο για να βοηθήσει τον Άρη να ανέβει ψηλότερα”.

Τέλος μιλώντας και για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος είπε: “Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Για μένα είναι έκπληξη ο Ολυμπιακός που βρίσκεται τόσο μακριά. Η ΑΕΚ δεν έκανε καλό ξεκίνημα, αλλά πήρε μετά μπρος. Είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό. Λογικά πράγματα. Έχει πολλοί καλούς παίκτες. Έχει πέντε παίκτες στο Μουντιάλ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο”.

To Top