Μαρτυρίες παικτών για Κασίγιας: “Τρομάξαμε πολύ, ήταν ξαφνικό”

Το έμφραγμα που υπέστη ο Ίκερ Κασίγιας στην προπόνηση της Πόρτο την Τετάρτη (1/5) έχει επισκιάσει τα πάντα στην πορτογαλική ομάδα, η οποία σε βρίσκεται σε μια κρίσιμη περίοδο, κατά την οποία επιδιώκει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Ισπανός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτική κλινική, αν και το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ξανά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Συμπαίκτες του 38χρονου περιέγραψαν όσα συνέβησαν στο πρωινό πρόγραμμα της Τετάρτης. Ο Βραζιλιάνος στόπερ Φελίπε ανέφερε: “Ήταν ξαφνικό. Κάναμε προπόνηση και κάποια στιγμή ένιωσε ένα δυνατό πόνο. Στην αρχή δεν κατάλαβα πως ήταν κάτι σοβαρό, νόμιζα ότι χτύπησε ή κάτι τέτοιο. Η ζωή είναι πολύ εύθραυστη, τρομάξαμε πολύ”.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ Άλεξ Τέλες ανέφερε: “Είναι καλύτερα να μείνει εκτός και να ξεκουραστεί. Πήραμε όλοι μας μεγάλη τρομάρα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να γίνει καλά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά”. Από την πλευρά του ο Πορτογάλος αμυντικός Ντιέγκο Λέιτε, επεσήμανε: “Δεν καταλάβαμε τι έπαθε. Ανησυχήσαμε πολύ. Αργότερα ενημερωθήκαμε, αλλά τρομάξαμε πολύ”.

To Top