“Μας αποσυντόνισε το γκολ, ο Άρης θα κερδίσει την άνοδο”

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ο τεχνικός του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Κώστας Πολυχρονίδης που εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση του ότι ο Άρης θα κερδίσει στο τέλος την άνοδο.

Για το παιχνίδι: “Eίχαμε πει ότι θα παίξουμε την μπάλα μας. Προσπαθήσαμε στο πρώτο μέρος, κλέψαμε κάποιες μπάλες, είχαμε κλασικότατες ευκαιρίες. Για μας ήταν ένα παιχνίδι γιορτή, από εκεί και πέρα ο στόχος μας είναι να καθαρίσουμε όσο πιο νωρίς μπορούμε την παραμονή. Μας αποσυντόνισε στο δεύτερο μέρος το γκολ του Άρη. Χαρήκαμε το παιχνίδι, ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα”.

Για το αν θα είναι ο Άρης αυτός που θα κερδίσει την άνοδο”: Προσπαθούμε να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας, να παίξουμε και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Προσπαθήσαμε να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας για να αποφύγουμε την πίεση που θα έβγαζε ο Άρης.Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα, πιστεύω θα κερδίσει την κατηγορία”.

Για το χειροκρότημα του κόσμου του Άρη προς την ομάδας του: “Μας χαροποιούν τα συγχαρητήρια του κόσμου του Άρη. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να χαρούμε το παιχνίδι αυτό”.

To Top