ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μας δουλεύουν εν ψυχρώ! Αναβλήθηκε ο αγώνας βόλεϊ της… Λαμίας (σε κλειστό γήπεδο) λόγω κακοκαιρίας, όχι ο ποδοσφαιρικός!

Μας δουλεύουν εν ψυχρώ! Αναβλήθηκε ο αγώνας βόλεϊ της… Λαμίας (σε κλειστό γήπεδο) λόγω κακοκαιρίας και επικινδυνότητας, όχι ο ποδοσφαιρικός στην ίδια πόλη, την ίδια μέρα!

Όχι δεν είναι “τυπογραφικό” λάθος. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ: “O αγώνας του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών – Volley League Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΟ Λαμίας 2013 – ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 26/1/2022 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών από την Πολιτική Προστασία και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27/1/2022 και ώρα 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο».”.

Αν έχετε μπερδευτεί το… ξαναγράφουμε: “O αγώνας του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών – Volley League Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΟ Λαμίας 2013 – ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 26/1/2022 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών από την Πολιτική Προστασία και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27/1/2022 και ώρα 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο»”.

Με απλά ελληνικά; Αναβάλλεται ένα παιχνίδι που θα γίνει σε κλειστό γήπεδο στην πόλη της Λαμίας λόγω απειλής φυσικών καταστροφών, ενώ θα διεξαχθεί κανονικά ένα παιχνίδι (Λαμία-Άρης) σε ανοιχτό γήπεδο, την ίδια μέρα, στην ίδια πόλη μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα! Προφανώς, στο γήπεδο ποδοσφαίρου, τα καιρικά φαινόμενα… φοβούνται και δεν πλησιάζουν!

Εκτός κι αν υπάρχει άλλη Πολιτική Προστασία για το… βόλεϊ κι άλλη για το ποδόσφαιρο…

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΜΥ μετά τις 20:00, ο υδράργυρος θα δείχνει μηδέν βαθμούς Κελσίου, ενώ π.χ. στις 18:00 που ήταν προγραμματισμένο το βόλεϊ (σε κλειστό γήπεδο, επαναλαμβάνουμε) 4-5 βαθμούς!

Εσείς πείτε, ότι μετά δεν μας… δουλεύουν! Εδώ χωράει ο διαχρονικός… ύμνος του Μηλιώκα. “Να δεις που κάποτε, θα μας πούνε και…”

 

To Top