“Μας δυσκόλεψε ο καιρός, συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο”

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του έδειξε ο Πάουλο Κάμπος, που στάθηκε στις καιρικές συνθήκες, ενώ εξήγησε γιατί προχώρησε πολλές αλλαγές.

“Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που πρέπει να ικανοποίησε τους φιλάθλους. Γνωρίζω την αγωνιστικότητα του Πανσερραϊκού, από το 2006, όταν και ήμουν στον Αστέρα. Πρόκειται για καλή, δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Είπα τους παίκτες ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με μεγάλη αγωνιστικότητα και να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ως τελικό”, ήταν το αρχικό σχόλιο του 57χρονου τεχνικού για το παιχνίδι.

Για τις καιρικές συνθήκες: “Ο καιρός ήταν δύσκολος και μας δυσκόλεψε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Συγχαίρω τους παίκτες μου για την απόδοση που είχαν και ευχαριστώ τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση.Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα και το επίπεδο της ομάδας”.

Για τις πολλές αλλαγές και την παρουσία των νεαρών παικτών: “Πρέπει από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Δεν χρησιμοποίησα αρκετούς βασικούς λόγω φόβου τραυματισμών. Είμαι περήφανος από την αποφασιστικότητα που έδειξαν όλοι. Είναι μια ομάδα και βοήθησαν όλοι”.

 

To Top