ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παυλίδης: «Ισοπαλία σαν… ήττα! Μας πείραξε, αλλά τώρα τέλος»!

Μία άκρως ενδιαφέρουν συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα Αrena Press, ο εκ των αρχηγών του Άρη, φέτος, Μπάμπης Παυλίδης, τόσο αναφορικά με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, όσο και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Aναλυτικά όσα είπε στην “Arena Press”:

Η κουβέντα μας με τον Μπάμπη Παυλίδη «απέδειξε» όλα τα παραπάνω. Στάθηκε στην μεγάλη επιθυμία για πρόκριση στο Κύπελλο μιλώντας με… στοιχεία. Αναφέρθηκε στην εικόνα των συμπαικτών του στα αποδυτήρια, αλλά και στην επόμενη μέρα του Άρη. Για την οποία πιστεύει ότι θα είναι… ωραία.

Πες μου για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ…

«Καταρχάς νομίζω ότι δείξαμε πως είμαστε Άρης και πως πάντα παίζουμε για τη νίκη. Το θέλαμε πολύ. Θέλαμε να νικήσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Παίξαμε καλά, πιστεύω. Κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, ακόμη κι όταν ήταν με ένδεκα παίκτες. Έπαιξαν σφιχτά στην άμυνα και ήταν δύσκολο να τους διασπάσεις. Ίσως γι’ αυτό να μην κάναμε πάρα πολλές φάσεις. Ευκαιρίες όμως είχαμε. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΣ εδώ και πολλά χρόνια δουλεύει αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Φουλ άμυνα και τρέξιμο στην αντεπίθεση. Περίπου έτσι παίζει και στα περισσότερα παιχνίδια της Super League. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε ακόμη πιο δυνατά, καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά σε μια στιγμή ασυνεννοησίας δεχτήκαμε ένα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τις περισσότερες φορές παίζουν σημαντικό ρόλο οι λεπτομέρειες».Ο Παυλίδης παραδέχθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του αντιμετώπισαν την ισοπαλία με τον ΠΑΣ σαν… ήττα, αλλά στέκεται στο θετικό της υπόθεσης. Δηλαδή την εικόνα της ομάδας.

Ο προπονητής σας είπε ότι στα αποδυτήρια κάνατε λες και χάσατε. Δείχνει κάτι αυτό;

«Η ομάδα έχει αλλάξει φιλοσοφία. Μπορεί το παιχνίδι να έληξε ισόπαλο, αλλά για μας ήταν σαν ήττα. Μας πείραξε. Τέλος πάντων, πάει τελείωσε αυτό, τώρα πάμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Κισσαμικό».

Κόντρα στον ΠΑΣ έπαιξαν πολλά παιδιά, τα οποία μέχρι στιγμής στην αρχή του πρωταθλήματος, δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Τι λες εσύ;

«Η ομάδα διαθέτει 28 παίκτες, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν μέσα στο γήπεδο και να προσφέρουν. Μπορεί τώρα κάποιοι να μην παίζουν πολύ, αλλά δεν παύουν να είναι παίκτες του Άρη. Όλοι είμαστε ισάξιοι και το ξέρουμε αυτό. Ο καθένας μας μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του όποτε του ζητηθεί. Άλλωστε η ομάδα του έδειξε και χθες αυτό».

Και τώρα Κισσαμικός…

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδό μας να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε. Ελπίζω να μην καρδιοχτυπήσουμε πάλι (σ.σ.γέλια)…».

«ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ» 

Ο εκ των αρχηγών του Άρη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας, για τον οποίο είναι αλήθεια πως το τελευταία χρονικό διάστημα, πηγαίνει πιο μαζικά. «Βλέπουμε ότι στο γήπεδό μας έρχεται περισσότερος κόσμος, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Το αντίθετο μάλιστα, μας στηρίζουν κι εντός κι εκτός έδρας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Καταλαβαίνω ότι είναι πικραμένοι για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Θέλω να τους ζητήσω υπομονή. Ένα-ένα τα παιχνίδια για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας».

Σύμφωνα με τον Παυλίδη…:«Η Δόξα Δράμας, ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή είναι ομάδες που δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλά πράγματα που δεν τα περιμένεις».

 

To Top