“Μας ‘πλήγωσε’ ο Άρης, δίκαιη η νίκη του”

Ο Κώστας Μέξας υποστήριξε πως ο Άρης πλήγωσε τον ΚΑΟΔ τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ δήλωσε στη συνέντευξη τύπου: «Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Άρη για τη νίκη και την εμφάνιση, εύχομαι καλή συνέχεια. Ήταν ένα δύσκολο ματς και με την επιστροφή του Τόμας έγινε ακόμα δυσκολότερο. Πιστεύω ότι ο Αμερικανός γκαρντέδειξε την ποιότητά του στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Η νίκη του Άρη είναι δίκαιη. Έλεγξε το ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Εμείς σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε συγκέντρωση, πάθος για τη νίκη, δεν είχαμε όμως καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Άρης μας πλήγωσε πάρα πολύ στις καταστάσεις ένας εναντίον ενός, κάτι το οποίο περιμέναμε, όπως μας πλήγωσε και η άμυνα του Άρης την οποία δεν είχαμε δει τόσο καλή στα προηγούμενα ματς, ειδικά πάνω στο πικ εντ ρολ. Δεν αντιδράσαμε καλά, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες επιλογές και να πετύχουμε περισσότερους πόντους. Στο τέλος θα μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς αν παίρναμε το αμυντικό ριμπάουντ και να έχουμε ακόμα ένα σουτ. Πάντως σε γενικές γραμμές η νίκη του Άρη είναι δίκαιη».

Όσο για την απόδοση των ξένων παικτών, ο κόουτς του ΚΑΟΔ είπε: «Το πρότζεκτ που έχουμε ξεκινήσει στην ομάδα, ξέραμε ότι έχει ρίσκο. Τα παιδιά αυτά θέλουν χρόνο. Η επιθυμία που δείχνουν στην προπόνηση και η προσπάθεια να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά και ο χαρακτήρας τους, μας κάνουν να το ξανασκεφτόμαστε. Έχουμε δύο δρόμους. Ή θα επιμείνουμε στο πλάνο ποντάροντας μέσω της δουλειάς, ή θα πούμε δεν πάει άλλο. Εμείς είμαστε κοντά στο πρώτο και δε θα πάρουμε αποφάσεις εν θερμώ».

To Top