ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Μας πλησίασαν για να στήσουμε ματς»!

Για ανθρώπους που τον πλησίασαν για να στήσει παιχνίδι, έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Βέλγος επενδυτής του Φωστήρα, Κάρλο Βαντεκέρκοφ. Διαβάστε τι καταγγέλλει!

Ο υποβιβασμός του «Φονέα των γιγάντων» στην Γ’ Εθνική, έφερε την αποχώρηση του Βέλγου επιχειρηματία από τη διοίκηση του συλλόγου όπου βρέθηκε τα τελευταία χρόνια. Μιλώντας στο «Sport/Voetbalmagazine» της πατρίδας του, ο Κάρλο Βαντεκέρκοφ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις… ομορφιές του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Με πλησίασε μία φορά ένας άνθρωπος, αλλά φυσικά αρνήθηκα την πρότασή του γιατί ξέρω πως αν ξεκινήσεις κάτι τέτοιο, μετά είναι δύσκολο να απεμπλακείς. Εμείς, άλλωστε, δεν θα μπορούσαμε να αποδείξουμε τίποτα, όμως θέλαμε να τον κάνουμε να νιώθει τον… φόβο μας. Ξέρετε, στην Ελλάδα μπορεί να διαβάζετε κάθε μέρα για στημένα παιχνίδια. Μερικές φορές μοιάζει να είναι στο dna τους αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην ισχυρός άνδρας του Φωστήρα.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος του θύμισε τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν τρεις εβδομάδες o Βέλγος Καρλ Ντοντ, στέλεχος της UEFA. «Η Ελλάδα είναι μία ντροπή. Η δεύτερη κατηγορία είναι σκέτη καταστροφή. Δεν είναι όλα τα παιχνίδια στημένα, αλλά κάποια Σαββατοκύριακα πλησιάζει σε αυτό το επίπεδο η κατάσταση!», είχε πει ο συμπατριώτης του αλλά ο Βαντεκέρκοφ έκανε λόγο «υπερβολές».

Παράλληλα στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, γίνεται λόγος για μη ελεγχόμενη διαφθορά, ενώ τονίζεται παράλληλα πως ακόμα κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη.

Πηγή:sdna.gr

To Top