Μασούρας: «Κάναμε καλό ξεκίνημα, είμαστε δυνατό γκρουπ και θέλουμε να φτάσουμε στα τελικά»

Για το ματς της Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία μίλησε ο Γιώργος Μασούρας, με τον 29χρονο εξτρέμ να δηλώνει πως η Εθνική έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και πως στόχος είναι να προκριθούμε στο Euro της Γερμανίας.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα:

«Παίζουμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Για όλους εμάς είναι από τους μεγαλύτερους στόχους να παίζουμε τέτοιες ομάδες. Θέλουμε να βρεθούμε σε μεγάλη διοργάνωση και θέλουμε να ευχαριστηθούμε τα προκριματικά και εφόσον κάναμε τόσο καλό ξεκίνημα, θέλουμε να φτάσουμε στα τελικά»

Για τα όσα είπε ο Ντεσάν: «Αλήθεια λέει, είμαστε πολύ καλή ομάδα. Πλάκα κάνω. Είναι πολύ κολακευτικό αυτό, να ακούμε αυτά τα λόγια απέναντι σε μία τέτοια ομάδα. Ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση, έχουμε χτίσει ένα δυνατό γκρουπ και στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Αν ονειρεύεται γκολ με τη Γαλλία: «Αν σας έλεγα όχι θα ήταν ψέματα. Όλοι ονειρευόμαστε ένα γκολ σε τέτοια ματς. Και πάλι ο στόχος είναι ένας και δεν αλλάζει. Οτιδήποτε και αν γίνει σε αυτή την προκριματική φάση, εμείς θέλουμε να είμαστε στα γήπεδα της Γερμανίας».

To Top