ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαστρογιάννης: “Η μετοχοποίηση των χρημάτων Καρυπίδη θα διασφαλίζουν και τον επιχειρηματία και τον Άρη”

Η αξιολόγηση του προσχεδίου που ετοίμασε το νομικό επιτελείο του Ερασιτέχνη Άρη και το οποίο παραδόθηκε στον νομικό εκπρόσωπο του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ολοκληρώθηκε με την πλευρά του 37χρονου επιχειρηματία να εκφράζει την ικανοποίησή της για τους όρους που προβλέπει το πλαίσιο συνεργασίας.

Ο Άρης Μαστρογιάννης μίλησε στην «Arena Press», εκφράζοντας αρχικά την ικανοποίηση του για το μνημόνιο συνεργασίας αλλά και για το καλό κλίμα που υπήρχε με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Ο κ. Μαστρογιάννης είπε:

«Υπάρχει ακριβής συμφωνία με την πλευρά της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Απόλυτη ταύτιση απόψεων, στους όρους που υπάρχουν στο μνημόνιο συνεργασίας. Η συνεργασία μας μέχρι στιγμής είναι άψογη, με γνώμονα πάντα το καλό του Άρη».

Θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε κάποιους από τους όρους του μνημονίου;

«Όχι δεν νομίζω. Είμαστε ικανοποιημένοι, οπότε δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία».

Εξασφαλίζεται η μετοχοποίηση των χρημάτων του κ. Καρυπίδη στην επερχόμενη σύσταση νέας ΠΑΕ το καλοκαίρι;

«Αυτό το προβλέπει ο νόμος. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εξασφαλισμένος, είτε ο κ. Καρυπίδης, είτε ο ίδιος ο Α.Σ. Άρης. Τα χρήματα θα μετοχοποιηθούν όπως ακριβώς πρέπει να γίνει βάση νομοθεσίας».

Υπάρχει κάποια εγγυητική ή συναλλαγματική τραπέζης για την εξασφάλιση από πλευράς Ερασιτέχνη;

«Δεν νομίζω. Δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα. Μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει και οι δύο πλευρές, πόσο σοβαρή είναι η συνύπαρξη τους».

Θα έχετε ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία της εκκαθάρισης;

«Από όσο ξέρω θα υπάρξει μία συνέντευξη τύπου, όπου ο κ. Ψηφίδης θα αναλύσει όλα τα δεδομένα της συμφωνίας. Τους όρους, αλλά και τις υποχρεώσεις των δύο πλευρών. Εμείς από την πλευρά μας, δηλώνουμε και πάλι ικανοποιημένοι. Έχουμε συμφωνήσει και θα συνεχίσουμε πάντα με γνώμονα το καλό του συλλόγου».

To Top