ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαστρογιάννης στο PRESSARIS: “Υπερβολική η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού για το Νέο Ρύσιο”

Ο νομικός εκπρόσωπος του Θοδωρή Καρυπίδη, Άρης Μαστρογιάννης, εκτός από την ενεργή συμμετοχή του στην σύνταξη και την υπογραφή του «μνημονίου» συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη, θα έχει ενεργό ρόλο και στην διαδικασία της εκκαθάρισης.

Ο Άρης Μαστρογιάννης μίλησε στο PRESSARIS για τη πορεία της εκκαθάρισης, αλλά και την τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού του Νέου Ρυσίου:

«Θα προχωρήσουμε την εκκαθάριση σύντομα. Έχουμε βάλει κάποιους στόχους σε ότι αφορά τον χρόνο ολοκλήρωσής της. Σκοπός μας είναι να τους τηρήσουμε στο ακέραιο. Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, πρέπει να έχουμε τελειώσει με αυτή την ιστορία. Ο κ. Καρυπίδης θέλει να μην υπάρξουν προβλήματα, αναφορικά με τη σύσταση της ΠΑΕ και για να είμαστε ήσυχοι πρέπει να “κλείσουμε” το εν λόγω ζήτημα».

Για την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και την επίσπευση των ενεργειών για την εκκαθάριση, τόνισε«Το αργότερο μέχρι τις 26 Νοεμβρίου θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Θα προσπαθήσω και για νωρίτερα. Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη και έχουν την διαβεβαίωση από την πλευρά μου, ότι σύντομα θα δρομολογήσουμε τα επόμενά μας βήματα».

Για το αν θα αποτελέσει πρόβλημα η τιμή εκκίνησης στον πλειστηριασμό του “Δασυγενείου Αθλητικού Κέντρου”, είπε: «Είναι εξαιρετικά υπερβολική η τιμή εκκίνησης που έχει ζητήσει ο κ. Σκόρδας για το προπονητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο. Δεν μπορεί να ζητάς έναρξη του πλειστηριασμού από τα 3.500.000 και 4.000.000 εκ. ευρώ. Είναι πολύ μικρό σε διαστάσεις το κέντρο για να έχει βάλει τόσο ψηλά το ταβάνι. Ποιος θα το αγοράσει; Κανείς. Κι αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης».

To Top