ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ματέο Γκαρσία: Επιμένουν για ΗΠΑ και Αγγλία, αλλά εκεί… τελειώνουν οι μεταγραφές!

Συνεχίζεται το… σήριαλ με τον Ματέο Γκαρσία καθώς νέα δημοσιεύματα από Ισπανία (αλλά και ΗΠΑ) κάνουν αναφορά στον Αργεντινό και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει για την απόκτησή του, Μπέρμιγχαμ και DC United.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ας δούμε όμως τι ισχύει:

Όσον αφορά την ομάδα από τις ΗΠΑ, υποστηρίζουν πως μετά το πρώτο “ακυρο” της Λας Πάλμας στην πρόταση που είχαν καταθέσει, επιστρέφουν με νέα, προκειμένου εν τέλει να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, που συνδέουν και πάλι τον Ματέο Γκαρσία με τις ΗΠΑ, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 7 Αυγούστου, δηλαδή σήμερα! Ενώ στην Ελλάδα, όπως το σημειώνουν, στις 31 Αυγούστου.

Έπειτα, σε ότι αφορά το ενδιαφέρον της Μπέρμιγχαμ, σύμφωνα με την tintaamarilla.es το ιταλικό διαβατήριο που ακόμα δεν έχει φτάσει στα χέρια του (έχει ξεκινήσει διαδικασίες έκδοσής του), αποτελεί τροχοπέδη για ενδεχόμενη μεταγραφή στην Αγγλία!

Όπως αναφέρει, η μεταγραφική περίοδος για την Τσάμπιονσιπ (όπως και την Πρέμιερ Λιγκ) ολοκληρώνεται πλέον στις 9 Αυγούστου, δηλαδή την Παρασκευή στις 17:00 ώρα Αγγλίας!

Επομένως αν δεν το αποκτήσει μέχρι τότε, δεν θα μπορέσει να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία, παρότι το τελευταίο διάστημα οι ιθύνοντες της Μπέρμιγχαμ δήλωναν άγνοια περί Ματέο Γκαρσία.

Υπενθυμίζουμε, πως από πέρσι οι ιθύνοντες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν καθιερώσει ένα διαφορετικό μοντέλο μεταγραφών.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες που αγωνίζονται στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου φέτος θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές έως την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 17:00 ώρα Αγγλίας, ενώ θα μπορούν να παραχωρήσουν παίκτες σε Λίγκες άλλων χωρών, αλλά και στις League One, League Two, είτε με κανονική μεταγραφή είτε ως δανεικούς μέχρι τις 31/8.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ακριβώς το ίδιο σύστημα με την Πρέμιερ Λιγκ ισχύει και στην Τσάμπιονσιπ στην οποία αγωνίζεται η Μπέρμιγχαμ, αλλά όχι στις κατηγορίες League One και League Two.

To Top