ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματέο Γκαρσία: “Πάμε να αντιστρέψουμε μία δύσκολη κατάσταση”

Με το γκολ του ο Ματέο Γκαρσία “κλείδωσε” τη νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου, καθώς ο μέσος των κιτρινόμαυρων έκανε το 2-0.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως νιώθει καλά, υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν στόχο να αντιστρέψουν το κλίμα και πως υποχρέωση όλων είναι να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Καταρχάς είμαι χαρούμενος για τη νίκη, την χρειαζόμασταν πολύ, όπως και για το γεγονός ότι κατάφερα να δώσω το στίγμα μου με αυτό το γκολ. Τρίτη και… φαρμακερή, γιατί και με τον ΟΦΗ σκόραρα αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR, όπως και σήμερα το πρώτο. Ήταν ένα ματς «κλειδί» για εμάς, χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ως ομάδα δεν κάναμε και την καλύτερη δυνατή χρονιά, αξίζουμε να βρισκόμαστε πιο ψηλά με παραπάνω βαθμούς. Είναι σημαντικό το ότι πάμε να αντιστρέψουμε μία δύσκολη κατάσταση που είχαμε όπου δεν κερδίζαμε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πιστεύουμε στον εαυτό μας, ένας παράγοντας που δεν μας βοήθησε φέτος ήταν και η τύχη. Είμαι επαγγελματίας όμως, είναι δική μας ευθύνη αυτά που γίνονται στον Άρη, οπότε είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

To Top