ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ματέο Γκαρσία: Σκόραρε και αποκτά αυτοπεποίθηση με Καμαρά και Ιτούρμπε (video)

Πέραν των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Άρη που ξεχώρισαν στο χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο κόσμος της ομάδας περιμένει να δει πολλά περισσότερα τη φετινή σεζόν και από τον Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κατάφερε στα 78 λεπτά που αγωνίστηκε (έδωσε τη θέση του στο Ντουάρτε) να σκοράρει το τρίτο τέρμα του Άρη μετά από ασίστ του Καμαρά και να αποκτά αυτοπεποίθηση. Με την έλευση του Γαλλομαυριτανού επιθετικού και του Ιτούρμπε, ο Ματέο Γκαρσία δείχνει πιο απευλευθερωμένος στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Έχει πιο ελεύθερο ρόλο και μπορεί να κινηθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Κάτι που είδαμε στο χθεσινό φιλικό.

Δεν είναι όμως μόνο οι Καμαρά και Ιτούρμπε που δίνουν στον 24χρονο μεσοεπιθετικό τη δυνατότητα να παίξει πιο ελεύθερα. Είναι και η παρουσία του Εντιαγέ που δείχνει μαζί με τον Σάσα στο χώρο της μεσαίας γραμμής να… σκουπίζουν τις φάσεις.

Αυτό που πρέπει να διαχειριστεί ο Άρης είναι τον ενθουσιασμό και ο Ματέο Γκαρσία να κρατήσει τη χθεσινή του εμφάνιση ως το restart που θέλει ο ίδιος και ο κόσμος της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

To Top