ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ματέο: Η ομολογία του για το… χρέος στον κόσμο και η στιγμή που συγκλόνισε

 “Ναι το χρωστούσα στον κόσμο, στην ομάδα και ευτυχώς ήρθε στην κατάλληλη στιγμή“. Μέσα σε 13 λέξεις ο Ματέο Γκαρσία τα είπε όλα, περιγράφοντας την δική του παρουσία στον Άρη φέτος.

Λέξεις που κατέγραψε την εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που τον πίστεψε πρώτος από όλους ο Θόδωρος Καρυπίδης και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Μια εμπιστοσύνη και μια αγάπη που δεν επιστράφηκε εδώ και μήνες από την απόδοσή του στο χορτάρι.

Σχεδόν μόνιμα σε χαμηλές πτήσεις ο Αργεντίνος, σκιά του καλού του εαυτού σε πολλά παιχνίδια, είτε με τον Μάντζιο, είτε με τον Μπούργος.

Δεν θύμιζε σίγουρα τον καλό Ματέο Γκαρσία που έκανε το μπαμ την πρώτη του χρονιά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά για τον 26χρονο. Είχε τραυματισμούς, αλλά και μία πολύ δυσάρεστη προσωπική στιγμή με τα προβλήματα υγείας του πατέρα του και τελικά τον θάνατό του.

Η ομολογία του για το… χρέος απέναντι στον κόσμο τα λέει όλα. Μια ειλικρινής ατάκα για το δικό του “ξεχρέωμα”.

Και φυσικά στη συνέχεια η στιγμή που συγκλόνισε, όταν δάκρυσε στην κάμερα ο Ματέο Γκαρσία για τη μεγάλη ανατροπή και φυσικά για τον πατέρα του.

Ο Αργεντίνος έμελλε να πετύχει ένα ιστορικό γκολ, υπογράφοντας την ανατροπή του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ και την επισφράγιση της εξόδου στην Ευρώπη για 4η συνεχόμενη σεζόν.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το τρίτο γκολ που έγραψε το 3-2 και κάποια στιγμή μιλώντας για τον πατέρα του, τον οποίο υπεραγαπούσε και έχασε πριν μερικούς μήνες, λύγισε και δάκρυσε μπροστά στην κάμερα! Όπως ήταν επόμενο αφιέρωσε την νίκη και την Ευρωπαϊκή έξοδο στον πατέρα του…

To Top