ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματέο σε Μιλίτο: “Δεν θέλω να γυρίσω Αργεντινή”

Ο Ματέο Γκαρσία είναι στο επίκεντρο για ακόμα μια μεταγραφική περίοδο, με τον Ερυθρό Αστέρα να επιθυμεί να τον πουλήσει άμεσα. Η ομάδα της Σερβίας “έχει φτάσει σε συμφωνία με την Ρασίνγκ Κλουμπ”, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Σερβία και την Ισπανία. 

Η ομάδα της Αργεντινής προσέφερε 2.500.000 δολάρια στους Σέρβους, οι οποίοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει για να πουλήσουν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή. Μόνο που ο ίδιος ανοιχτά δεν θέλει!

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει κάνει γνωστό πως δεν θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή. Σε προσωπική συνομιλία του με τον άλλοτε αστέρα της Ίντερ και νυν αθλητικό διευθυντή της Ρασίνγκ Κλουμπ, Ντιέγκο Μιλίτο, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει σαν σκέψη ακόμα στο μυαλό του να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ατζέντης του Γκαρσία, Αλεχάντρο Ντι Μπαρτόλο είχε δηλώσει και στο PRESSARIS πως ο ποδοσφαιριστής του έχει αποφασίσει πως θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί με τα χρώματα του Άρη. Μάλιστα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, στο διάστημα που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του Ιουνίου, είχε την ευκαιρία να ψάξει και για σπίτι.

Φυσικά όλα θα ξεκαθαρίσουν με την άρση του μεταγραφικού μπαν, ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση ο Άρης.

To Top