ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ματίγια, η επιστροφή μέσα στο 2022! Οι 9/12 συμμετοχές και η ενεργοποίηση του

Η απόδοση του Χαβιέ Ματίγια και οι συμμετοχές του στη φετινή σεζόν πέρασαν από χίλια κύματα. Από τα δυο… μοιραία ματς για την Ευρώπη με την Αστάνα, μέχρι την Τρίπολη, ο Ισπανός μέσος είχε καλές και κακές στιγμές, έμεινε στον πάγκο, ουκ ολίγες, είχε χαμηλές πτήσεις, αλλά είναι γεγονός ότι μέσα στο 2022 επέστρεψε!

Στα δώδεκα ματς που έδωσε ο Άρης μέσα στο νέο έτος (δέκα για το πρωτάθλημα, δυο για το κύπελλο), αγωνίστηκε στα εννιά, στο ένα ήταν τιμωρημένος (Γιάννινα), στο ένα στον πάγκο (Λαμία κύπελλο) και ένα εκτός αποστολής (Παναθηναϊκό).

Η ενεργοποίηση ήρθε σε ένα σημείο, όπου ο Τζέιμς Τζέγκο μετακόμισε στην Έουπεν και στα περισσότερα παιχνίδι παίρνει θετικό πρόσημο. Τον Ιανουάριο έπαιξε στα τέσσερα ματς, ενώ ειδικά ο Φεβρουάριος μοιάζει να είναι ο μήνας του.  Έπαιξε βασικός απέναντι σε ΑΕΚ, Βόλο, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα. Στην διάρκεια αυτού του μήνα, ο Ματίγια έδειξε ότι μπορεί με την εμπειρία και την ηρεμία του να βοηθήσει, παίρνοντας “γεμάτες” σε χρόνο εμφανίσεις.

Συνολικά μέχρι τώρα έχει συμπληρώσει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1.040 λεπτά, πετυχαίνοντας ένα γκολ (κόντρα στον Παναιτωλικό).

To Top