ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ματίγια και Ντιγκινί οι “πονοκέφαλοι” για κάθε αντίπαλο προπονητή

Μπορεί να μην σκόραραν στο χθεσινό ματς, αλλά η παρουσία τους υπήρξε καταλυτική για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ με 2-0. Χαβιέ Ματίγια και Νικολά Ντιγκινί, αποτελούν μόνιμη πηγή κινδύνου για κάθε ομάδα…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Χαβιέ Ματίγια με το εξαιρετικό δεξί του πόδι, υποχρέωσε τον Μανόλο Χιμένεθ να τον υμνήσει στη συνέντευξη τύπου. Κάθε χτύπημά του “μυρίζει” γκολ κι ας μην μέτρησε χθες, στην φάση… καρμπόν της Τούμπας και πάλι με τον Βέλεθ.

Ο Ισπανός ήταν αυτός που έδωσε εξαιρετικά στον Ντιγκινί στο δεύτερο γκολ, με τον Γάλλο με τη σειρά του να την στέλνει στον Ροζ και αυτός στα δίχτυα της ΑΕΚ.

Αν προσέξει κανείς και το πρώτο γκολ, θα διαπιστώσει πως ξεκινάει από “σκυλίσια” άμυνα του Ντιγκινί στη μεσαία γραμμή, κλέψιμο της μπάλας και κάθετη στον Λάρσον που πέτυχε το 1-0. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε και άλλη ασίστ, αλλά ο Γιουνές σημάδεψε το δοκάρι της ΑΕΚ.

Οι δυο τους είναι άκρως σημαντικοί για τον φετινό Άρη και το τελευταίο διάστημα έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους, έχοντας μεγάλο μερίδιο στο αήττητο σερί της ομάδας με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

To Top