ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματίγια: «Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε με το ποδόσφαιρό του, αλλά με το πέναλτι»

Ο Χαβιέ Ματίγια υπογράμμισε πως ο Άρης δεν ηττήθηκε επειδή ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά επειδή κέρδισε το πέναλτι που έδωσε ο Κουλμπάκοφ.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε στην κάμερα της Nova: “Μπήκαμε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά, μετά ο ΠΑΟΚ ήταν ένα βήμα μπροστά από μας. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλύτερα από αυτούς, μέχρι τη στιγμή που έγινε το πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε με το ποδόσφαιρό του, αλλά λόγω του πέναλτι. Αυτή είναι η άποψή μου”.

Για την αλλαγή συστήματος είπε: “Τώρα είναι εύκολο να λες την άποψή σου. Εμείς προπονηθήκαμε όλη τη βδομάδα με αυτό το σύστημα, γι’ αυτή την τακτική, γιατί αρκετές ομάδες παίζουν έτσι. Δεν ήταν κάτι καινούριο για μας. Βοηθάει να αμυνθείς καλύτερα, αλλά δεν είχε να κάνει με το σύστημα. Εμείς πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε έτσι να πάρουμε κάτι εδώ”.

Για το ότι ο Άρης είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη στα πλέι οφ σχολίασε: “Μας απασχολεί σίγουρα, γιατί δεν έχουμε καταφέρει να κλείσουμε σωστά τα ματς ώστε να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Έχουμε το πλεονέκτημα βαθμολογικά, αλλά πρέπει να το εκμεταλλευτούμε”.

Ρωτήθηκε αν θα άλλαζε κάποιο αποτέλεσμα και απάντησε: “Δεν είναι εύκολο να πούμε ποιο αποτέλεσμα θα μπορούσαμε να αλλάξουμε. Η σεζόν μας δεν είναι μόνο οι 3-4 τελευταίοι αγώνες, αλλά όλη η σεζόν και νομίζω ότι είναι μια σεζόν υψηλού επιπέδου φέτος”.

To Top