ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματίγια: «Πρώτα η Ευρώπη, μετά η δεύτερη θέση»

Ο Χαβιέ Ματίγια παραδέχθηκε ότι ο Άρης είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με 0-2, αλλά τελικά βρέθηκε στο 1-1 μέσα στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε στην κάμερα της Nova: “Είμαστε στενοχωρημενοι, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και να προηγηθούμε με 0-2, αλλά στην κόντρα επίθεση δεχθήκαμε το γκολ. Θα είχαμε τρεις βαθμούς και θα ξεφεύγαμε από τους διώκτες μας στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας, μένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας”.

Για τον αγώνα σχολίασε πως “προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να σταμτήσουμε τις αντεπιθέσεις του Αστέρα και τις δεύτερες μπάλες, τα πήγαμε σχετικά καλά αμυντικά σε αυτό το κομμάτι, περιορίσαμε τον Μπαράλες, είχαμε κατοχή, προσπαθήσαμε να βρούμε τις πάσες μέσα στη περιοχή για να βρούμε γκολ…”.

Για τη δεύτερη θέση είπε: “Είμαστε στη δεύτερη θέση στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, η ομάδα πιστεύει. Είμαστε στο τέλος της σεζόν, παραμένουμε δεύτεροι, έχουμε κάποια κρίσιμα παιχνίδια αλλά πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη και μετά να κυνηγήσουμε τη δεύτερη θέση”.

To Top