ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματίγια στο PRESSARIS: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας να πάρουμε την πρόκριση, είμαστε σε καλό επίπεδο» (video)

Ο Χαβιέ Ματίγια έκανε έναν πρώτο απολογισμό μετά και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στην Αυστρία, τονίζοντας πως άπαντες στην ομάδα θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά στην Ευρώπη.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του PRESSARIS ο Ισπανός μέσος των «κιτρινόμαυρων»…

Για την προετοιμασία: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά και απαιτητικά αυτές τις πρώτες εβδομάδες. Παίξαμε τρία δυνατά φιλικά με πολύ καλές ομάδες και νομίζω δείξαμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Ήμασταν κυρίαρχοι κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας και παρότι βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ κάναμε την ανατροπή και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ».

Για τις μεταγραφές: «Σε κάποιες θέσεις χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες. Στο κέντρο ο Σάσα ήρθε αργότερα, ο Τζέγκο είχε τον τραυματισμό, ο Σάκιτς μας βοήθησε κάποιες φορές, όμως υπήρχαν στιγμές που… ήμουν μόνος. Νιώθουμε καλά όμως και θα είμαστε έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τη χαμένη περσινή ευκαιρία κόντρα στην Κόλος: «Όλη αυτή η ιστορία με τον κορωνοϊό μας  επηρέασε και τελικά μας κόστισε. Πέρσι χάσαμε μια καλή ευκαιρία, όπως και με τη Μόλντε ένα χρόνο πριν. Τώρα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία και με τον κόσμο στο πλευρό μας μετά από πολύ καιρό να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Σχολιάζοντας τον αποκλεισμό της χώρας του από τον τελικό του Euro: «Άξιζε η Ισπανία να περάσει, αλλά τα πέναλτι αποφάσισαν… Ιταλία. Στο μέλλον μπορεί αυτή η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα».

Για την πίεση που εφαρμόζει ψηλά ο Άρης: «Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση για να έχουμε διαφορετικές επιλογές και συστήματα, πιέζοντας ψηλά ή χαμηλά. Δουλεύουμε σε διαφορετικά συστήματα ούτως ώστε να αλλάζουμε κάτι αν έχουμε πρόβλημα μέσα στα παιχνίδια. Αν χρειαστεί να αλλάξουμε κάτι, αυτό θα κάνουμε. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όταν πιέζουμε ψηλά».

To Top