Ματθαίου:«Στόχος η κατάρρευση του Άρη και μετά ΑΦΜ»

O πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικήτας Ματθαίου, μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης τόνισε πως βλέπει τα πράγματα δύσκολα και περίπλοκα για την ομάδα του Άρη.

«Υπάρχει τεχνική. Ορισμένους τους εξυπηρετεί να καταρρεύσει ο Άρης χρησιμοποιώντας μετά άλλες μεθόδους, όπως η αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας. Το φοβάμαι πολύ», είπε μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις”,

ενώ στη συνέχεια τόνισε χαρακτηριστικά: «κάνουν κουμάντο άτομα τα οποία έχουν σχέση μεταξύ της προηγούμενης διοίκησης και της τωρινής. Με ανάγκαζαν να παραιτηθώ. Με απαξίωσαν και δεν με σεβάστηκαν. Τα βλέπω δύσκολα και περίπλοκα τα πράγματα. Εντείνουν να μπει η ομάδα στο άρθρο 99 ενώ εγώ το φώναζα από το καλοκαίρι. Τότε η ομάδα ήταν κατά 80% οικονομικά κατεστραμμένη, σήμερα πλησιάζει το 110%. Τότε δεν μας άκουσαν. Τα ίδια άτομα τώρα παίρνουν αποφάσεις. Άτομο της ΚΜΑ μου είχε πει δεν θέλω να φύγει ο Ζαμπέτας γιατί είναι φίλος μου. Οχτώ χρόνια βίωσα τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου. Με τρομάζει αυτή η συγγενική, φιλική σχέση από πρώην και νυν και με βάζει να σκέφτομαι ακόμη και το χειρότερο. Ίσως ορισμένους τους εξυπηρετεί να καταρρεύσει ο Άρης. Ο τρόπος που έγινε η διοίκηση πρωτοδικείου με βάζουν σε σκέψεις».
Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ανακοινώθηκε, απάντησε: «Εγώ ήμουνα διαχειριστής. Ποτέ δεν είχα καρτέλα. Έβαζα χρήματα ως ταμειακή διευκόλυνση. Αυτή τη στιγμή γίνεται έλεγχος στην ΠΑΕ. Θα φανεί ποιος έχει καρτέλα και ποιοι βάλανε στα αλήθεια χρήματα, όπως λένε. Εγώ αμφιβάλω ότι κάποιος έβαλε λεφτά. Να μας αποδείξουν με την φορολογική τους δήλωση τι δήλωναν και αν είχαν τη δύναμη με αυτά να βάλουν και στην ΠΑΕ. Αμφιβάλω».

To Top