Ματθαίου: Επιφύλαξη για τις προτάσεις, η λύση από τον κόσμο

Ο Νικήτας Ματθαίου και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ΠΑΕ, δείχνοντας να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός για τις προτάσεις που κατατίθενται.

«Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση ως ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία. Τις προτάσεις αυτές δεν τις έχω ακούσεις δεν τις έχω μελετήσει αλλά το ό,τι γίνονται προτάσεις με γνώμονα να βελτιωθούν τα οικονομικά της ΠΑΕ είναι αν μη τι άλλο καλό», τόνισε μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Εξέφρασε την επιφυλακτικότητά του αλλά και τη δυσπιστία του για τις προτάσεις που ακούγονται: «Ειλικρινά και το λέω με πάσα ευθύνη και με το χέρι στην καρδιά ότι αυτή τη στιγμή ό,τι και να ακούσω δεν μπορώ να το εμπιστευτώ. Διότι δεν μπορώ να ακούσω από έναν διαχειριστή που έχει βουλιάξει οικονομικά μία εταιρία να καταθέσει πρόταση που θα βελτιώσει τη σημερινή κατάσταση. Αυτό είναι οξύμωρο και είμαι πολύ επιφυλακτικός».

Από τις βολές του πρώην προέδρου της ΠΑΕ δεν ξέφυγε και η διοίκηση της Κοινωνίας Μελών. «Θεωρώ ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και η Κοινωνία Μελών Άρη, η οποία υποτίθεται ότι είχε εποπτικό και ελεγκτικό χαρακτήρα. Για μένα κι αυτή απέτυχε παντελώς και οι άνθρωποι της διοίκησης θα έπρεπε να δηλώσουν παραίτηση χθες».

Για τη διοίκηση του ΑΣ είπε: «Θέλω να εφιστήσω την προσοχή του Ερασιτέχνη Άρη, που θα ακούσει τις προτάσεις και αφού τις ξεψαχνίσει θα πάρει κι αυτός θέση. Πάντως πρόταση ‘μαϊμού’ δεν πρόκειται να περάσει είτε για να καλύψουμε τη δική μας διαχείριση είτε για να χρυσώσουμε το χάπι στον κόσμο».

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να προκύψει ένα σχήμα αποτελούμενο από παλιούς παράγοντες, όπως ο Λάμπρος Γράντας αλλά και από βετεράνους ποδοσφαιριστές, όπως ο Γιάννης Βένος, τονίζοντας ότι τη δεδομένη στιγμή χρειάζεται ενότητα: «Πιστεύω ότι η λύση μπορεί να έρθει μόνο από τον κόσμο και από ριζικές αλλαγές. Βεβαίως από ριζικές αλλαγές. Βεβαίως μπορεί να υπάρξει ένα σχήμα παλαιών παραγόντων. Φτάσαμε στο αμήν και από εκεί και πέρα με συνέπεια, με σωφροσύνη να βάλουμε τα πράγματα κάτω, να δώσουμε την πραγματική εικόνα στον κόσμο για να καταλάβει τι γίνεται και αυτοί που έχουν τη διάθεση από τη μεγάλη τους αγάπη, εννοώ παλιούς παράγοντες, να κάτσουν σε ένα τραπέζι ενωμένοι. Δεν υπάρχει κακός ή καλός Αρειανός. Όλοι είμαστε καλοί από τη στιγμή που είμαστε όλοι Άρης. Τέρμα οι εξαιρέσεις»

To Top