Ματθαίου: “Η διαιτησία στέρησε 10 βαθμούς, έγιναν τεράστια διοικητικά λάθη”

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη Νικήτας Ματθαίου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο αλλά και για την διοίκηση.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όσον αφορά το αγωνιστικό, δείχνει την πικρή αλήθεια. Οι άνθρωποι που πήραν την τύχη του Άρη στα χέρια τους αποδείχτηκαν ότι είναι πολύ λίγοι. Αυτά που έλεγα εγώ δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, νόμιζαν ότι με άλλους τρόπους θα καταφέρουν κάτι που δεν κατάφεραν ποτέ. Τα πράγματα είναι τραγικά» είπε μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις”

Για το αν υπάρχει γυρισμός:

«Εάν αυτοί οι κύριοι δεν αποφασίσουν αυτά που λέμε δυστυχώς δεν θα έχει γυρισμό.
Όταν γίνεσαι ο σάκος τα μποξ από διαιτησία, δεν έχεις σχέση με ΕΠΟ και καμία επαφή με αυτά τα όργανα, είναι λογικό να γίνεσαι ο σάκος του μποξ. Ο Άρης έχει χάσει 10 βαθμούς από τη διαιτησία. Τα ξέρουμε όλα αυτά. Είναι άπειροι αυτοί οι άνθρωποι. Εκτός του Άγγελου Σπυρίδων και Γιάννη Ψηφίδη.

Έγινε διοίκηση πρωτοδικείου χωρίς συνέλευση. Για μένα έπρεπε να βγει διοίκηση μέσα από συνέλευση. Αυτή τη στιγμή η εγγύηση που υπάρχει για να λειτουργεί ο Άρης είναι με την υπογραφή μου. Εγώ παραιτήθηκα πριν δύο μήνες γιατί δεν γινόταν συνέλευση και τώρα θέλουν τα κάνουν γενική συνέλευση».

Για το αν υπάρχει κάποια λύση:

«Να αναλάβουν άλλοι που θα τα δώσουν όλα ώστε να μπορέσει να βρεθεί μια λύση. Όλα όσα δεν έκαναν αυτοί οι άνθρωποι να τα κάνουν άλλοι. Οι περισσότεροι είναι κρυμμένοι πίσω από αυτούς. Ο πρώτος που ήθελα να πετύχουν αυτοί οι άνθρωποι ήμουν εγώ, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα.»

Για το αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του 99, αν θα είναι κακό για αυτόν :

«Αυτήν τη στιγμή ο Άρης ήρθε σε ρήξη με την ΕΠΟ για το άρθρο 99. Θα έπρεπε να γίνει μια συνεννόηση με την ΕΠΟ και να γίνει κάποιο κούρεμα. Η ΕΠΟ πρέπει με τις ανάγκες κάθε ομάδας να κάνει και ανάλογες δόσεις. Για όλα αυτά όμως θέλει ανθρώπους με εμπειρία. Αυτοί πήγαν μια φορά στην ΕΠΟ. Τώρα πέφτει κατηγορία ο Άρης, κινδυνεύει γιατί κάποιοι έβαλαν μπροστά το εγώ τους. Τα έκαναν μούσκεμα.

Ο Άρης είναι τελευταίος επειδή πήραν παίκτες που δεν έπρεπε, λάθος προπονητές και έκαναν λάθη με την ενημερότητα. Ο παράγοντας πρέπει να προβλέπει και να υπάρχει συνεννόηση, δεν μπορεί να παίζουν τον Άρη λες και είναι ομάδα Δ’ εθνικής. Πρέπει να μπουν άτομα καμικάζι.
Έχω κουραστεί με αυτήν την ιστορία. Αν μου ζητηθεί να μπω σε αυτή τη διαδικασία είναι καθήκον μου να επιστρατευτώ. Έχουν γίνει τραγικά εγκλήματα.»

To Top