Ματθαίου: “Η υποχρέωσή μου, οι δυσκολίες και η υπόσχεσή μου”

Ο Νικήτας Ματθαίου, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και πρώην μέλος της ΚΜΑ είναι ένας από τους 12 υποψήφιους για το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών του Άρη που θα διεκδικήσουν την ψήφο του  κόσμου στις εκλογές της 11ης Μαΐου.

Καταθέτει μέσω του PRESSARIS τις θέσεις και απόψεις του ενόψει των εκλογών του φορέα. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να στείλουν τις θέσεις και τα σχόλια τους, μπορούν να το κάνουν στο [email protected].

Αναλυτικά το κείμενο που μας έστειλε ο Νικήτας Ματθαίου:

Ο σκοπός μου να ασχοληθώ με τα κοινά της ΚΜΑ είναι η συσπείρωση και η ενεργή επαναφορά όλων των μελών σε αυτήν για την ομαλή λειτουργία της.

Ακομη, οπως γνωριζετε το προηγουμενο καθεστως με εμποδισε να εκτελεσω το εργο μου ετσι εχω την υποχρεωση σε αυτους που με ψηφισαν την προηγουμενη φορα να τους δικαιωσω. Αυτοσκοπος ειναι η ολοκληρωση του ελεγχου και μια καλη και ειλικρινης συνεργασια με την ΠΑΕ.

Σιγουρα εχουμε ενα δυσκολο εργο να αντιμετωπισουμε αλλα θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτο να διεκπεραιωθουν οσο το δυνατον περισσοτερα προβληματα μαζι με τους συνυποψηφιους μου.

Θελω να πω ακομη οτι κατα τη διαρκεια της θητειας μου θα ειμαι ειλικρινης απεναντι στον κοσμο του Αρη και οτι δε θα χαριστω σε κανεναν.

Θελω να ευχηθω καλη επιτυχια στους συνυποψηφιους μου και ο κοσμος να ειναι σιγουρος οτι μολις γινουμε μια γροθια θα πετυχουμε το στοχο μας.

Με εκτιμηση,
Νικητας Ματθαιου”

 

To Top