Ματθαίου: “Θέμα της πολιτείας να γίνουν 20 οι ομάδες, μακάρι να γίνει”

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικήτας Ματθαίου μίλησε για τις εξελίξεις στην ομάδα, τόνισε πως η ομάδα θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της και πως το σημαντικότερο είναι η συσπείρωση στις τάξεις του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νικήτας Ματθαίου στον “Αρένα”:

Για την στήριξη του προς τον Λάμπρο Σκόρδα:“Δεν είναι θέμα στήριξης του κ. Σκόρδα. Όποια και να ήταν η διοίκηση με οποιονδήποτε πρόεδρος για το καλό της ομάδας και επειδή είμαι υπέρ της συσπείρωσης θα την στήριζα. Στηρίζω τον θεσμό του προέδρου. Δεν θα πάμε στα πρόσωπα. Στηρίζω τον Άρη και την ομάδα μου όπως έκαναν οι οργανωμένοι και ο απλός κόσμος. Δεν είχαμε μεγάλη αγωνιστική διαφορά στο γήπεδο αλλά στην εξέδρα ήμασταν πρωταθλητές Ευρώπης. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ελπίζω να παραμείνει αυτή η σύσφιξη και αυτός ο παλμός για να εξαντληθούν οι πιθανότητες”.

Για το αν μπορεί ο Άρης να παραμείνει στην κατηγορία:“Πολλές ομάδες που εμπλέκονται στην περίπτωση του υποβιβασμού παίζουν μεταξύ τους. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με πιο πολλές εμπειρίες αι κόσμο. Αν τα δώσουμε όλα και δεν μας τιμωρήσει η απειρία των παιδιών που τα δικαιολογώ δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει. Το λέω και ας λαϊκίζω αλλά του Άρη του έκλεψα 12 βαθμούς. Διαιτητές που σφύριξαν τον Άρη δεν ξανασφύριξαν αλλά τι να το κάνω. Όχι μόνο του έκλεψαν αλλά τον κατακρεούργησαν. Ο Άρης είναι η ομάδα με τις περισσότερες κόκκινες. Με τον Πλατανιά όχι μόνο μέτρησε το ακυρωμένο γκολ αλλά έβγαλε και δύο από τις μεταγραφές που θα βοηθούσαν στην συνέχεια”.

Για τον Βοσκάκη:“Αν δοθεί η ευκαιρία στον κ. Βοσκάκη να διαιτητεύσει στον Άρη πιστεύω θα το αρνηθεί. Δεν νομίζω πως κοιμάται τα βράδια”.

Για την επόμενη μέρα στον Άρη :“Για εμένα είναι καλύτερα σαν άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα με ενδιαφέρει να κερδίσουμε περισσότερους βαθμούς και να κάνουμε ακόμα και πέντε στα πέντε. Μπορεί το τέλος να μας βρει με χαμόγελο η και θλιμμένους. Πηγαίνω στα γήπεδα από μικρό παιδί και δεν έχω δει πιο αστείο πρωτάθλημα από το φετινό. Παίζουν ομάδες και νομίζεις πως παίζουν φιλικά. Ο Άρης έκοψε όσα εισιτήρια όλες οι ομάδες μαζί. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι ακόμα πιο φτωχό. Το πρωτάθλημα είναι φτωχό και για χλευασμό”.

Για την πιθανότητα να γίνουν 20 οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ:“Αυτό είναι ένα θέμα της πολιτείας. Μακάρι και να γίνει. Όπως εγώ βοηθάω την όποια διοίκηση θα ήθελα να το κάνουν και άλλοι 40 Αρειανοί. Μετά το καλοκαίρι έχουμε πολύ καιρό να κάνουμε ταμείο. Ενωμένοι πρέπει να εξαντλήσουμε την κάθε ελπίδα. Εφόσον υπάρξει ενότητα γιατί αυτό που είδα την Κυριακή ήταν κάτι συγκλονιστικό και αν ήταν όλοι μαζί από την αρχή της χρονιάς τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Ο Άρης στην Κομοτηνή πρέπει να έχει τουλάχιστον δυόμιση χιλιάδες κόσμο. Τα μάτια μας θα δούνε πολλά τώρα στις τελευταίες αγωνιστικές”.

Για τα παιχνίδια με τα “περίεργα” αποτελέσματα:“Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να εμπλακεί ο αθλητικός εισαγγελίες. Κάποια πράγματα είναι εξωπραγματικά. Αυτό το καταθέτω ως απλός φίλαθλος”.

Για την δυσκολία της κατάστασης:“Μακάρι η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Είμαι όμως τόσο κουρασμένος από πέρυσι και λυπάμαι που το λέω αλλά θα το σκεφτώ πάρα πολύ μετά το τέλος του πρωταθλήματος να ασχοληθώ με τα κοινά της ομάδας. Αν μου ζητηθεί βέβαια θα το κάνω. Απλά αισθάνομαι πως η τύχη μας εξαρτάται από άλλους. Ο Σκόρδας προσπαθεί και θέλει το καλό της ομάδας. Το θέμα είναι πως η τύχη σου ορίζεται έξω από εσένα. Από κάποιους που δουλεύουν για την τύχη σου. Ο κάθε Σκόρδας θα κριθεί στο τέλος της σεζόν. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και όσοι βάζουν τρικλοποδιά στον Άρη απλά κάνουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο πιο φτωχό”.

To Top