Ματθαίου: «Με Σκόρδα-Σούλη θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τη σωτηρία»

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικήτας Ματθαίου, μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα, για τα λάθη του Ηλιάδη, ενώ τόνισε πως οι «κίτρινοι» θα πρέπει να πορευτούν μέχρι το τέλος με τον Σκόρδα-Παπαδόπουλο.
Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Έγιναν αναμφισβήτητα τραγικά λάθη στην έναρξη της περιόδου. Δεν στήθηκε το ρόστερ όπως έπρεπε να στηθεί. Έφυγαν οκτώ παίκτες που πέρσι έσωσαν την ομάδα. Δυστυχώς ο Ηλιάδης έκανε τραγικά λάθη, άφησε να φύγουν πολλά παιδιά ενώ και η επιλογή του Χατζηνικολάου αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Το μόνο παρήγορο αυτήν την στιγμή είναι ότι βελτιώθηκε η ποιότητα με τις προσθήκες των νέων παιδιών που ήρθαν».

Για τις φωνές του κόσμου κατά Σκόρδα: «Καλώς ή κακώς, σήμερα αυτήν την ομάδα, αυτόν τον προπονητή και αυτήν την διοίκηση έχουμε. Δεν ωφελεί σε καμία περίπτωση η διχόνοια και ο αλληλοσπαραγμός. Πρέπει να γίνουμε όλοι μια γροθιά για να πορευθούμε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όταν υπάρχει ομοψυχία ο όποιος αντίπαλος θα καταλάβει ότι έχει να κάνει με έναν πραγματικό αντίπαλο. Πρέπει να γίνει μια ανακωχή έως ότου λήξει το πρωτάθλημα. Ας σωθεί πρώτα η ομάδα και μετά θα κάνουμε ταμείο. Λάθη έγιναν κατά το παρελθόν από όλους. Αυτό που έχει σημασία είναι πως επεξεργάζεσαι την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ομάδα».

Για το ματς της Πέμπτης στο Αγρίνιο: «Ο Παναιτωλικός είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα στο Αγρίνιο. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Εδώ βλέπουμε ότι υπάρχουν ομάδες που είναι δεύτερες στην βαθμολογία και χάνουν από τον προτελευταίο. Θέλουμε περισσότερο τη νίκη και θα επιδιώξουμε να την κατακτήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να γίνει το αγωνιστικό ηλεκτροσόκ για να έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε».

Για την γκρίνια κατά του Σούλη Παπαδόπουλου: «Είναι λογικό να υπάρχει γκρίνια. Έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αν μια ομάδα δεν πάει καλά. Αν είχαμε πάρει δυο ματς και ήμασταν στους 19 βαθμούς τώρα δεν θα υπήρχε καμία γκρίνια».

Κλείνοντας, ο Νικήτας Ματθαίου υπογράμμισε: «Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις διαμάχες και να βάλουμε πάνω από όλα την σωτηρία του Άρη. Να πορευθούμε με Σκόρδα και Σούλη Παπαδόπουλο μέχρι το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ταμείο μετά».

To Top