Ματθαίου: “Παραιτήθηκα για λόγους υγείας, όχι για λόγους… καρέκλας”!

O Νικήτας Ματθαίου με επιστολή του εξηγεί ότι παραιτήθηκε για λόγους υγείας και όχι για λόγους… καρέκλας. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:«Θα ήθελα να γνωστοποιήσω στον κόσμο του Άρη τους λόγους παραίτησης μου από την ΚΜΑ μετά τη λήξη του πρώτου συμβουλίου.
Τη Δευτέρα του Πάσχα, όπως έχει γίνει γνωστό νοσηλεύτηκα με επεισόδιο κολικού της χολής στη γενική κλινική Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς αν και κάτι κοινό η κατάσταση δεν εξελίχθητε όπως περιμέναμε και  υπήρξαν κάποια προβλήματα. Παρόλο που χειρουργήθηκα, και το Σάββατο το πρωί
την ημέρα των εκλογών, πήρα εξιτήριο, χθες το βράδυ είχα ένα επεισόδιο και ξανά νοσηλεύτηκα.

Από σήμερα αργά το απόγευμα η κατάσταση της υγείας μου είναι μετέωρη και μετά από πολύ σκέψη, θεώρησα τίμιο να παραιτηθώ μετά τη λήξη της ψηφοφορίας, διότι ενώ  είχα ενημερώσει ήδη το σώμα για τη θέση μου, πρόεκυψε μια επιπλοκή.

Εφόσον  για το επόμενο δίμηνο λοιπόν (μέχρι να χειρουργηθώ ξανά) δεν μου επιτρέπεται πρακτικά να παρακολουθήσω τις εξελίξεις ως σωστός στρατιώτης, να είμαι δηλαδή ψυχή τε και σώματι παρών σε όλες τις ενέργειες και τις πράξεις που θα προκύψουν από τα συμβούλια της ΚΜΑ, και καθώς όλα είναι ευμετάβλητα για μένα, αλλά και κάθε λεπτό που περνάει  είναι κρίσιμο για την ομάδα μας, θα ήταν άτοπο να παραμείνω στο συμβούλιο χωρίς ουσιαστική και πρακτική συμμετοχή.

Να ξεκαθαρίσω επίσης, ότι η παραίτηση μου δεν έχει να κάνει με λόγους καρέκλας. Ακόμη, ξέρετε ότι στο πλευρό του Αρη είμαι διοικητικά τα τελευταία 20 χρόνια και ποτέ δεν αντιμετώπισα θέματα ‘καρέκλας’. Ότι και αν πρόεκυπτε ήταν θέμα ηθικής. Τέλος, να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ”.

To Top