Ματθαίου: «Όποιος σκέφτεται αλλαγή ΑΦΜ να αλλάξει πόλη»

O πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Νικήτας Ματθαίου μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και σχολίασε τις πληροφορίες περί επαφών για την αγορά του ΑΦΜ του Αιγινιακού από πλευράς «κιτρίνων».

Αναλυτικά όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Αυτοί που σκέφτονται να αλλάξουν το ΑΦΜ του ιστορικού Άρη πρέπει να αλλάξουν πόλη. Ο Άρης δεν θα αλλάξει ΑΦΜ. Από την στιγμή που ο Στεφανίδης ήθελε να διεκδικήσει την προεδρία της ΠΑΕ Άρης έπρεπε να πει για ποιον λόγο ήθελε.

Αυτός που έχει τα ηνία της ομάδας πρέπει να έχει ένα πλάνο εξυγίανσης ώστε η ομάδα να παίξει στην Β’ Εθνική και να ανεβεί αμέσως στην Α εθνική. Δεν γίνεται αυτοί οι άνθρωποι να παίζουν με την ιστορία του Άρη και να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Είναι πολύ ύποπτες όλες αυτές οι κινήσεις. Θέλουν να αφανίσουν τον Άρη και ίσως το κάνουν για ίδιον όφελος. Ξέρετε πόσο κοστίζει το ΑΦΜ μιας ομάδας; Πάνω από 1 εκ. ευρώ. Πού θα τα βρουν αυτά τα λεφτά άνθρωποι που χάνουν έναν παίκτη για 1700 ευρώ;

Να πάψουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Η γενική συνέλευση είναι κοντά και θα ειπωθούν αλήθειες, όπως πρέπει. Ας τα έλεγε αυτά ο Στεφανίδης από την αρχή όταν ήθελε να πάρει τον Άρη. Ούτε την πόρτα των δικαστηρίων δεν θα τον άφηναν να περάσει.

Όποιος σκέφτεται την αγορά ΑΦΜ και δεν έχει καταστρώσει κάποιο πλάνο εξυγίανσης για να επανέλθει η ομάδα άμεσα στην Σούπερ Λίγκα να σηκωθεί να φύγει, για να μην πω να αλλάξει πόλη. Δεν μπορεί να παίζει στον λαιμό τον δικό μου κάποιος που δεν έχει ευθύνη. Για να υπάρχει ο Άρης σήμερα, υπάρχουν εγγυήσεις ακινήτων κάποιων ανθρώπων. Δεν μπορούν αυτοί να παίζουν με εμάς».

Για το αν θεωρεί πως μπορεί να κρύβονται κάποιοι άλλοι πίσω από τον Στεφανίδη: «Αυτό δεν το ξέρω. Από την στιγμή που είναι πρόεδρος, όμως, φέρει την ευθύνη. Αυτός εκπροσωπεί την εταιρεία. Αυτός είναι ο θεσμικός παράγοντας».

To Top