Ματθαίου: «Όταν ο κόσμος βοηθά, έχουμε αίσιο τέλος»

Στην αναγκαιότητα να βοηθήσει ο κόσμος του Άρη προκειμένου να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο, αναφέρθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία της Κοινωνίας Μελών, Νικήτας Ματθαίου, με νέα τοποθέτησή του.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ παραχώρησε συνέντευξη στο novasports.gr, όπου δήλωσε:

-Η κατάσταση στον Άρη μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μετά από κάποια χρόνια, όχι πολλά πάντως, η ομάδα αντιμετωπίζει και πάλι οξύ οικονομικό πρόβλημα.
«Σίγουρα είναι μια δυσάρεστη κατάσταση. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, θεωρώ ότι πολλά εξαρτώνται, από την ψηφοφορία που θα υπάρξει για την εκλογή νέου ΔΣ στην Κοινωνία Μελών Άρη. Εγώ, όπως ξέρετε, έστειλα μια επιστολή, δηλώνοντας παρών. Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τους λόγους για τους οποίους φτάσαμε σε αυτό το οικονομικό χάος!».

-Περιμένατε να φτάσει η ομάδα και πάλι σ΄ αυτό το σημείο;
«Όχι, με τίποτα δεν περίμενα να συμβεί αυτό, διότι μετά τις δικές μας θυσίες από το 2004 και μετά, με το άρθρο 44, οπότε και εξυγιάναμε την ομάδα, πιστεύαμε ότι ήταν η τελευταία περιπέτεια για τον Άρη. Πιστέψαμε σε ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον, αναφορικά με το οικονομικό και το αγωνιστικό της ομάδας. Δυστυχώς, διαψευστήκαμε. Τώρα ότι και να πούμε, πλέον, είναι αργά! Ό,τι έγινε, έγινε. Πρέπει όλος ο κόσμος να έρθει να ψηφίσει, να μην απαξιώσει τη διαδικασία των εκλογών της Κοινωνίας Μελών, ώστε να προκύψει ένα νέο σχήμα και να γίνει ο έλεγχος. Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά σας μιλάω, ούτε εγώ γνωρίζω , ποιες είναι οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Εφόσον, λοιπόν, δούμε το ακριβές ποσό θα κανονίσουμε, αναλόγως και την πορεία μας».

-Είστε αισιόδοξος ότι ο Άρης θα τα καταφέρει και πάλι;
«Κοιτάξτε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος. Δεν μπορείς όμως να μη κάνεις μια προσπάθεια και ειδικά εγώ που έχω μια ιδιαιτερότητα με τη δέσμευση της περιουσίας μου. Το έχω ξαναζήσει αυτό το σκηνικό, αλλά από κει και πέρα νομίζω ότι ο κόσμος του Άρη είναι αυτός που θα βοηθήσει. Διότι, όταν ο κόσμος αποφασίζει να βοηθήσει την ομάδα, πάντα έχουμε ένα αίσιο τέλος».

To Top