Ματιάσεβιτς: “Αντί για… Μόλντε, θα προτιμούσα Άρη ή ΑΕΛ, αλλά…”

Ο τεχνικός διευθυντής της Τσουκαρίτσκι, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, μίλησε με αφορμή την κλήρωση της ομάδας με τον Άρη ή την ΑΕΛ, εφόσον η ομάδα της Σερβίας περάσει το εμπόδιο της Μόντε.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Ματιάσεβιτς, ο οποίος τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως αθλητικός διευθυντής πέρασε από την ΑΕΚ, επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Τσουκαρίτσκι. Ανέφερε πως οι Σέρβοι δεν σκέφτονται τον αγώνα στον 3ο γύρο τώρα, μια και έχουν την Μόλντε, αλλά θα προτιμούσαν αυτήν την κλήρωση στον 2ο προκριματικό γύρο. Θεωρητικά στο ζευγάρι Μόλντε-Τσουκαρίτσκι είναι οι Νορβηγοί, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις εκ των προτέρων. Δεν σκεφτόμαστε τώρα τον 3ο Προκριματικό γύρο. Σας υπενθυμίζω πως η Τσουκαρίτσκι τις τρεις προηγούμενες σεζόν δεν κατάφερε να περάσει τον 2ο γύρο, για αυτό δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε γα τον Άρη ή την ΑΕΛ τους οποίους γνωρίζουμε πολύ καλά.

Ειλικρινά, θα προτιμούσα μια από τις δύο αυτές ομάδες στον 2ο Προκριματικό γύρο, όμως τώρα έχουμε συγκεντρωθεί στα παιχνίδια με την Μόλντε. Τα πάντα εξαρτώνται από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Εάν προκριθούμε τότε θα αναφερθούμε στους αντιπάλους μας στον 3ο γύρο».

To Top