ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματιές στην Γαλλική αγορά, δύσκολες περιπτώσεις, αλλά ξεχωρίζουν Μπενραχού και Κονέ για δυο θέσεις

Ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση (ποια ομάδα δεν χρειάζεται…), ετοιμάζεται να μπει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, χωρίς τη θηλειά του απαγορευτικού και θα κινηθεί ανάλογα και με βάση σταθερά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή.

Ήδη έχουμε επισημάνει ότι  ο βασικός επιθετικός του Άρη, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, θα απουσιάσει τον Ιανουάριο από τις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω Κόπα Άφρικα. Μια απουσία που δικαιολογημένα αφήνει ανοιχτές τις μεταγραφικές “κεραίες” των κιτρινόμαυρων για άμεση ενίσχυση με την έναρξη του νέου έτους. Μια “ανάγκη” άλλωστε που έχει επισημανθεί από τους ανθρώπους της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό και θα συνδυαστεί βέβαια, με το κατά πόσο θα καταφέρει να απαλλαγεί από κάποια συμβόλαια- βαρίδια.

Μήτρογλου, Ντουάρτε και Χαΐροβιτς αποκτήθηκαν από τον Άρη, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να πείσουν με την απόδοσή τους. Οι τραυματισμοί των δύο πρώτων τους άφησαν πίσω, ενώ ο τελευταίος ήρθε με θετικά σχόλια στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν μπόρεσε να βρει θέση βασικού στους κιτρινόμαυρους.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, ο Άρης ρίχνει ματιές στην Γαλλική αγορά, εξετάζοντας περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται τόσο στην θέση του φορ, όσο και του επιτελικού μέσου.

Δυο από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτές του Μουσά Κονέ (φορ) και του Γιασίν Μπενραχού (δεκαριού) της Νιμ, η οποία αγωνίζεται φέτος στην Ligue 2.

Ο Κονέ είναι 24 χρόνων, Σενεγαλέζος με προϋπηρεσία στη Ζυρίχη και στην Διναμό Δρέσδης. Φέτος σε 13 αγώνες πέτυχε 6 γκολ.

Σε ότι αφορά τον Μπενραχού είναι 22 χρόνων, Μαροκινός με προϋπηρεσία και στην Μπορντό. Έχει ιδιαίτερη έμφαση στο σκοράρισμα, ενώ φέτος ήδη έχει πετύχει 8 γκολ σε 22 αγώνες, με 6 ασίστ.

Το γεγονός ότι η Νιμ φέτος αγωνίζεται στην Ligue 2, είναι η αφορμή για να αναζητήσουν την ποδοσφαιρική τους τύχη σε άλλη ομάδα.

Πρόκειται για δυο παίκτες που θεωρούνται πολύ καλές λύσεις, αλλά θεωρούνται δύσκολες περιπτώσεις.

To Top