Ματιές στον φόργουορντ – σέντερ Ντι Τζέι Σέλτον!

Παίκτες προτείνονται συνεχώς στον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του για τις θέσεις που έχει ζητήσει λίστες με υποψηφίους. Ένας αυτούς που προτάθηκε και τσεκάρει ο Έλληνας τεχνικός προέρχεται από το πανεπιστήμιο Ουάσινγκτον Στέιτ.

Πρόκειται για τον Ντι Τζέι Σέλτον, Αμερικανό 23 ετών, με ύψος 2,08μ. που αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Ουάσινγκτον Στέιτ, έχοντας πέρσι σε 30 αγώνες, 10,1 πόντους, 9,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ μέσο όρο, παίζοντας ανά παιχνίδι 31 λεπτά.

Συμμετείχε επίσης στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας με την φανέλα των Ατλάντα Χοκς, έχοντας σε 2,4 πόντους και 1,6 ριμπάουντ σε κάτι λιγότερο από 7 λεπτά συμμετοχής στα πέντε παιχνίδια του.

Ο Σέλτον μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις της ρακέτας και υπό αυτό το σκεπτικό, ίσως ταιριάζει και με τον Βεζένκοφ και με τον Χαρίση, του οποίου η περίπτωση παραμένει ερωτηματικό για τον Άρη. Είναι δύσκολο να αποδεσμευτεί ο 35χρονος σέντερ, γιατί έχει κλειστό συμβόλαιο την επόμενη χρονιά (40.000 ευρώ), ενώ του οφείλονται από την περασμένη διετία αρκετά χρήματα (πάνω από 30.000 ευρώ).

 

To Top