ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιβεβαιώνει την ανωτερότητά του, στέλνει σαφέστατο μήνυμα! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Το πρώτο δυνατό “τεστ” της σεζόν, δίνει σήμερα (17:00, PRESSARIS LIVE, EΡT3) ο Άρης που υποδέχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τα Τρίκαλα, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά ομάδα που θεωρητικά θα διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου, θέλοντας με νίκη και αποδείξουν ότι φέτος απέχουν παρασάγγας από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας ποιοτικά και αγωνιστικά, στέλνοντας παράλληλα σαφέστατο μήνυμα ανωτερότητας έναντι των υπολοίπων. 

Ο Άρης βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς, έναντι 13 της Λαμίας που προπορεύεται. Οι “κιτρινόμαυροι” συγκατοικούν με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο σημερινός του αντίπαλος παίζει με την πλάτη στον τοίχο για γτο θετικό αποτέλεσμα, καθώς μετά την κακή του εκκίνηση, έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, έχοντας μόλις 7 βαθμούς σε 5 αναμετρήσεις.

Ο Νίκος Αναστόπουλος για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, επιλέγοντας για την αποστολή, 20 ποδοσφαιριστές.

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Τζεμπούρ, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης.

To Top