Ματς από το (ένδοξο) παρελθόν στην Basket League

Σπουδαίο παιχνίδι απόψε στην ελληνική Basket League, δίχως όμως την δόξα του παρελθόντος. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη στο ΟΑΚΑ και προκύπτει μια στοιχηματική ευκαιρία. Πέραν αυτού, θα σταθούμε και στην Μπουντεσλίγκα και στο παιχνίδι της Χόφενχαϊμ με την Άουγκσμπουργκ.

ΑΕΚ – Άρης

Εντός και εκτός συνόρων σερί έχει  αρχίσει να δημιουργεί η ΑΕΚ, και σήμερα υποδέχεται τον Άρη προκειμένου να έχει περισσότερες ημέρες στην διάθεση της για ξεκούραση (την Τρίτη αγωνίζεται κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Τσάμπιονς Λιγκ). Η ομάδα έχει αρχίσει να ρολάρει κα σήμερα θα έχει μια ευκαιρία για μια εύκολη νίκη. Ο Άρης ηττήθηκε και από τον Πανιώνιο, με τις καθυστερήσεις πληρωμών να έχουν φέρει τους παίκτες στα όρια τους. Παρελθόν αποτέλεσε ο Σούλης Μαρκόπουλος και έτσι η «λογική» σήμερα κάνει λόγο για άσο και έως 152 πόντους συνολικά.

Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ

Κλασσικό βράδυ Παρασκευής δίχως Μπουντεσλίγκα δεν υπάρχει. Έτσι και απόψε, η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ, με τους γηπεδούχους να συμπληρώνουν τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Η ομάδα του Σρόιντερ είχε μόλις πέντε τελικές στο παιχνίδι, ενώ το πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια είναι αρκετά δύσκολο. Σε ανοδική πορεία η Άουγκσμπουργκ, έδειξε χαρακτήρα απέναντι στην Μάιντζ και πήρε εν τέλει τη νίκη με σκορ 2-1. Με 10 βαθμούς στα τελευταία 12 ματς, μπορεί να ελπίζει στην παραμονή. Θα πάμε με τα γκολ και στο συνδυαστικό Over 2,5 & G/G.

Τα καλύτερα προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν στο Foxbet.gr

To Top