Ματσάρα για τελικό στο «Γουέμπλεϊ»

Η Μαν. Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Τότεναμ (19:15, Novasports 1) στον πρώτο νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου απόψε στο «Γουέμπλεϊ». Την Κυριακή στις 17:00 διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Τσέλσι και Σαουθάμπτον. 

Οι «διάβολοι» διεκδικούν την 20η παρουσία τους σε τελικό διεκδικώντας τον έβδομο τίτλο τους στο θεσμό και πρώτο μετά το 2016. Τα «σπιρούνια» έχουν παίξει ήδη σε οκτώ τελικούς και έχουν κερδίσει τους επτά, αλλά ο πιο πρόσφατος τίτλους τους ήταν το 1991!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκούρασε μεσοβδόμαδα κόντρα στην Μπόρνμουθ τους Λουκάκου, Μάτιτς και Βαλένσια, ενώ έχουν ήδη αποθεραπευτεί οι Τζόουνς και Μπλιντ. Στον αντίποδα, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ρόουζ και Γουίνκς, ενώ θα επαναφέρει τον Ντέλε Άλι που δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα απέναντι στην Μπράιτον.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δέκα φορές στο παρελθόν στο Κύπελλο έχοντας από πέντε προκρίσεις, αλλά η Γιουνάιτεντ έχει πανηγυρίσει τις τρεις τελευταίες φορές, το 1997, το 2008 και το 2009. Η τελευταία νίκη της Τότεναμ επί της ομάδας του Μάντσεστερ στο θεσμό ήταν το Γενάρη του 1980.

Πιθανές συνθέσεις: 
Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Μπαϊγί, Γιανγκ, Μάτιτς, Ερέρα, Μαρσιάλ, Λίνγκαρντ, Ράσφορντ, Λουκάκου.
Τότεναμ: Φορμ, Τριπιέρ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Άλι, Έρικσον, Σον, Κέιν.

To Top