Ματσάρα για combo στο Αμβούργο!

Τα προκριματικά του Euro 2020 μονοπωλούν και την Παρασκευή το ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και με αυτά θα καταπιαστούμε. Κρατάμε το combo στη ματσάρα του Αμβούργου, αλλά και το 1.93 στη Γλασκώβη.

Γερμανία – Ολλανδία

Διανύει μεταβατική περίοδο μετά την απογοητευτική της πορεία σε Μουντιάλ και Nations League η Γερμανία. Στα προκριματικά του Euro 2020 έχει κάνει καλή εκκίνηση και μετράει το απόλυτο σε τρία παιχνίδια. Ουσιαστικά βέβαια μόνο η αποψινή της αντίπαλος τη δυσκόλεψε, αφού με τη Λευκορωσία και Εσθονία έκανε τα αυτονόητα. Σε κάθε περίπτωση, τα «πάντσερ» δείχνουν να έχουν ξανά βρει την ψυχολογία τους. Από την άλλη, η Ολλανδία τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε ανοδική πορεία, ενώ στις αρχές Ιουνίου ηττήθηκε στον τελικό του Nations League με σκορ 1-0 από την Πορτογαλία εκτός έδρας. Σε κάθε περίπτωση όμως οι «οράνιε» έχουν κάνει βήματα μπροστά. Απόψε θέλουν την ρεβάνς για την ήττα στην έδρα τους στον πρώτο γύρο. Οι αποδόσεις προς τα δεξιά είναι δελεαστικές και για αυτό θα πάμε με το Χ2 σε combo με το over 1,5. Άλλωστε έχουμε να κάνουμε με δύο φύσει επιθετικές ομάδες.

Σκωτία – Ρωσία

Η ήττα στο Βέλγιο με σκορ 3-0 ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενη για τη Σκωτία. Ουσιαστικά όμως ο νέος της τεχνικός Στιβ Κλαρκ έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του. Έχει κερδίσει τα αποδυτήρια και οι διεθνείς δείχνουν να αντιλαμβάνονται τη φιλοσοφία του. Στον αντίποδα, η Ρωσία ξεκίνησε με ήττα από το Βέλγιο στα προκριματικά, αλλά από τότε έχει τρέξει ένα σερί τριών νικών με τελευταία το εντός έδρας 1-0 επί της Κύπρου. Απόψε στη Γλασκώβη εφόσον καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, θα κάνει μεγάλο βήμα για να καπαρώσει τη 2η θέση και την απευθείας πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε τους γηπεδούχους να παρουσιαστούν διαβασμένοι και να μην αφήσουν χώρο στους Ρώσους να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι Σκωτσέζοι έχουν την ικανότητα να αποφύγουν την ήττα και θα πάμε με τον 1DNB.

Στο Foxbet.gr θα βρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα στοίχημα!

To Top