Ματσάρα και 2-2 στο Ίντερ – Αταλάντα (video)

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, Ίντερ και Αταλάντα έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τους “νερατζούρι” να είναι καλύτεροι, να χάνουν πέναλτι, αλλά να μην μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα τη γλίτωσαν φθηνά χάρη στο VAR που δεν μέτρησε σωστά γκολ του Πίκολι.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Ίντερ αφού στο 5ο λεπτό ο Νταρμιάν σέρβιρε και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με απίθανο βολ πλανέ στην κίνηση «εκτέλεσε» τον Μούσο για το 1-0, σηκώνοντας το γήπεδο στο πόδι.

To γκολ αυτό έκανε τους φιλοξενούμενους να αλλάξουν τακτική, παίρνοντας στα πόδια τους την μπάλα. Άρχισαν να πιέζουν, εκμεταλλευόμενοι και την αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση των γηπεδούχων και βρήκαν την ισοφάριση χάρη σε ένα τρομερό σουτ του Μαλινόφσκι στο μισάωρο, με τον Ουκρανό να συμμετέχει και στο γκολ της ανατροπής. Ήταν το 38ο λεπτό, με τον Μαλινόφσκι να βρίσκει ξανά τον χώρο εκτός περιοχής, να σουτάρει, τον Χαντάνοβιτς να μην διώχνει καλά και ο Τολόι που τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα σκόραρε σε κενή εστία για την ανατροπή.

Η Ίντερ έπρεπε να αντιδράσει και τελικά το έκανε στο 71′. Λίγο αργότερα δε, κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τολόι, με τον Ντι Μάρκο να αναλαμβάνει την εκτέλεση στο 86ο λεπτό, αλλά να την… σπαταλάει στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ματς δεν είχε τελειώσει εκεί, όμως, αφού δύο λεπτά αργότερα η Αταλάντα έκλεψε την μπάλα, ο Πίκολι ρόλαρε υπέροχα πάνω στον Ντε Βράι και με ωραίο τελείωμα εκτέλεσε τον Χαντάνοβιτς για το νέο προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Παρόλα αυτά και μετά από εξέταση του VAR, το τέρμα δεν μέτρησε αφού η μπάλα στο ξεκίνημα της φάσης είχε βγει άουτ, με το σκορ να… επιστρέφει στο 2-2. Τελικά, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ως είχε, αφού στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζέκο δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά, σφραγίζοντας το τελικό αποτέλεσμα.

To Top