Ματσάρα στην Ευρωλίγκα, διατηρεί το μομέντουμ η Μπενφίκα

Μεγάλο ντέρμπι απόψε στην Ευρωλίγκα, με την Εφές να υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα. Ενδιαφέρον ματς και στη Λισαβόνα, όπου η Μπενφίκα «φιλοξενεί» τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Την ερχόμενη Κυριακή, στοίχημα παίζεται και στην πολιτική σκηνή. Δες εδώ αποδόσεις και προβλέψεις για τις εκλογες κιναλ στοιχημα

  1. Εφές – Μπαρτσελόνα (19:30)

Συνεχίζουμε με μπάσκετ και Ευρωλίγκα. Μία ακόμα σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται την Παρασκευή (3/12), καθώς «αναβιώνει» ο τελικός της τελευταίας διοργάνωσης (σεζόν 2020/21). Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές (6-6), αντιμετωπίζει τη φιναλίστ, Μπαρτσελόνα (10-2), στην Κωνσταντινούπολη και προμηνύεται ματσάρα ολκής. Έπειτα από ένα κάκιστο ξεκίνημα, η τουρκική ομάδα έχει να επιδείξει τέσσερις διαδοχικές νίκες, ενώ οι Καταλανοί βρίσκονται στη 2η θέση και μετρούν, επίσης, τέσσερις σερί επιτυχίες στο θεσμό.

➥ Η απουσία του Καλάθη είναι κομβική και η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να ρίξει τον αγωνιστικό ρυθμό, σταματώντας την επιθετικότητα της Εφές. Επιλέγουμε το line στους πόντους και το Under 156,5 με απόδοση 2.00.

  1. Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (23:15)

Ο αγώνας της ημέρας! Για τη 13η αγωνιστική της Primeira Liga, η Μπενφίκα υποδέχεται τη Σπόρτινγκ στο ντέρμπι της Λισαβόνας και με νίκη προσπερνάει τη συμπολίτισσα στη βαθμολογία και ενώ αμφότερες θα ξέρουν το αποτέλεσμα της Πόρτο, η οποία δοκιμάζεται νωρίτερα στην έδρα της Πορτιμονένσε. Τα «λιοντάρια» βρίσκονται σε φοβερή και τρομερή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας 11 σερί νίκες σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις. Ωστόσο, σε αυτό το κομβικό ματς, η Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θα αγωνιστεί δίχως τη… ραχοκοκαλιά της. Ο ηγέτης της άμυνας, Σεμπαστιάν Κόατες, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ ο πολύτιμος κεντρικός μέσος Ζοάο Παλίνια, αποχώρησε με βαριά θλάση από τον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος κόντρα στην Τοντέλα (2-0). Η Μπενφίκα προέρχεται από το εκτός έδρας ματς-«παρωδία» κόντρα στην Μπελενένσες των… 9 παικτών.

➥ Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, η Σπόρτινγκ «χτυπήθηκε» από τον κωρονοϊό και την ατυχία. Επιλέγουμε τον άσο με απόδοση 1.89.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

To Top