ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ματσάρα στη Σεβίλλη, 3-6 η Βαλένθια τη Μπέτις και δεύτερη θέση!

Σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση, η Βαλένθια προηγήθηκε με 4-0 μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μπέτις, ωστόσο τελικά…. τα είδε όλα πριν επικρατήσει με 6-3 και ανέβει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ομάδα του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της στο ισπανικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 6-3 των «Βερδιμπλάνκος» του Κίκε Σετιέν (οι οποίοι δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα) στην Ανδαλουσία μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι και «σκαρφαλώνοντας» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 18 πόντους, τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Οι Ζοφρουά Κοντογκμπιά (36′), Γκονζάλο Γκέδες (45′, με υπέροχο σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή), Ροντρίγκο Μορένο (64′) και Σάντι Μίνα (74′) έδωσαν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στην Βαλένθια ένα τέταρτο πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν χάσει πέναλτι και την ευκαιρία να «ξαναμπούν» στο παιχνίδι με τον Σέρχιο Λεόν στο 55ο λεπτό.

Από το πουθενά και μέσα σε πέντε λεπτά, η Ρεάλ Μπέτις σκόραρε τρεις φορές με τον Τζόελ Κάμπελ (79′), τον Αντόνιο Σανάμπρια (80′) και τον Κριστιάν Τέγιο (84′), μετατρέποντας το 0-4 σε 3-4 και «αγχώνοντας» τους αντιπάλους τους, πριν επαναφέρουν… την τάξη δύο γκολ των Σιμόνε Τζάτζα (88′) και Αντρές Περέιρα στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-6.

Πηγή: sdna.gr

To Top