Ματσάρα στο Λονδίνο, γλύτωσε την ήττα η Γουέστ Χαμ (video)

Η Γουέστ Χαμ βρέθηκε δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο, αλλά βρήκε απαντήσεις στα γκολ της Μπράιτον σώζοντας τον βαθμό (2-2).

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες είδε την Μπράιτον να προηγείται δύο φορές, αλλά κατάφερε να απαντήσει και στα δύο και να πάρει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντας στην πρώτη δεκάδα! Αντιθέτως, οι «γλάροι» έχασαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Ισορροπημένο το ματς στο ξεκίνημά του, με την Μπράιτον να μπαίνει δυνατά αλλά στη συνέχεια η Γουέστ Χαμ να το ισορροπεί. Οι φάσεις βέβαια μπροστά στις δύο εστίες δεν ήταν πολλές, με τους φιλοξενούμενους να… χτυπούν στο φινάλε του ημιχρόνου με τον συνήθη ύποπτο Μοπάι για το 1-0!

Η Γουέστ Χαμ, πάντως, δεν άργησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Τζόνσον στο 60ο λεπτό, αλλά η χαρά τους κράτησε μόλις δέκα λεπτά με τον Ντανκ να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην Μπράιτον, που έδειχνε πως μπορούσε να πάρει μια τεράστια νίκη… οξυγόνο!

Αλλά ο Σούτσεκ στο 82′ μετά και από μια επαφή αμυντικού, είδε την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του και να καταλήγει στα δίχτυα του Ρόμπερτ Σάντσες για το τελικό 2-2.

To Top