«Ματσάρα» στο Λονδίνο, πάμε με τον «άσο» της Τσέλσι‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ιδανικό ήταν το ποδαρικό μας στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση με 5/5 σημεία χθες.

Συγκεκριμένα πέρασαν… νερό τα over 2.5 σε Μάλαγα και Μονπελιέ, αλλά και ο «Άσος» της Παρί, ενώ βγήκε τόσο η «Μπόμπα» μας στο Μιλάνο και πιο δύσκολο και… εντυπωσιακά ο «Άσσος» στο Ρεάλ Μαδρίτης – Σίτι. Το «δεύτερο πιάτο» της πρεμιέρας για τη φάση των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται σήμερα, με την αναμέτρηση Τσέλσι – Γιουβέντους να ξεχωρίζει. Ο «Άσσος» της αγγλικής ομάδας αποτελεί το σημείο της ημέρας, καθώς με 50€ ποντάρουμε στο 2.50 που προσφέρεται η νίκη των Άγγλων στην StanJames.

Στις υπόλοιπες προτάσεις στην κατηγορία «Μονά» (που χθες είχαμε 2/3 με τη Ρεάλ και Παρί να περνάνε και τη Γέοβιλ να μη μας κάνει το… χατήρι) βρίσκουμε αρχικά το 2-3 γκολ (40€) στην αναμέτρηση Μπράγκα – Κλουζ που παίζεται στο 1.95 στην Bet365 και εν συνεχεία με 35€ το 2-3 γκολ στον αγώνα Σέλτικ – Μπενφίκα που πληρώνει 1.95 στην Bet365. Τέλος με 30€ επιλέξαμε το under 2.5 στην αναμέτρηση Λιλ – Μπάτε Μπόρισοφ σε απόδοση 1.84 στην 12Bet.

Στις «Μπόμπες» πάμε κόντρα στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον καθώς έχουμε επιλέξει το Χ2 της Γαλατασαράι επί της Γιουνάιτεντ σε απόδοση 3.70 στην Expekt.

Στο «Τένις» η δράση συνεχίζεται με ATP τουρνουά και τα κέρδη όλο και αυξάνονται. Για το απόγευμα ο tipster μας έχει επιλέξει τη νίκη του Μάιερ κόντρα στον Μπλέικ σε απόδοση 2.00 στην Pinnacle.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top